Лайм

Остапчук показав дружині будинок під Києвом, який будував з Горняк: екс-обраниця відреагувала

Юристка та блогерка публічно прокоментувала ситуацію

Український ведучий Володимир Остапчук та його дружина Катерина Полтавська навідалися до будинку, який шоумен будував ще зі своєю екс-обраницею Христиною Горняк. Чоловік показав дівчині територію та саму нерухомість, після чого у соцмережах вона поділилася планами стосовно облаштування будинку.

"Цю стінку треба знести. Навіщо дітям окрема ванна – у батьків має бути велика. Нехай на перший поверх ходять", - зазначила 22-річна журналістка у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram Катерини Полтавської

На її stories відреагувала Горняк, яка не приховує, що слідкує за сторінкою новою обраницею свого колишнього у соцмережах. Після побаченого вона звернулася до Катерини та попросила нічого не чіпати у домі, допоки вони з Володимиром не вирішать усі питання стосовно житла.

"Я не ображаюся, кожен чинить так, як вихований… Але я знаю, що мене читає Катерина. Тому перш ніж планувати зносити стіни у нашому з Володимиром спільному будинку, який ми будували ще у шлюбі і поки що не поділили, бажано зі мною це питання вирішити. Викупіть мою частину, наприклад, а потім зносьте, що бажаєте, будуйте і живіть. Бо якось це зовсім негарно виходить красти", - зазначила вона.

Фото: instagram.com/kristygor

Читайте на тему: Христина Горняк відповіла, чи підтримав її Володимир Остапчук у боротьбі з хворобою.

Окрім того, Христина додала, що також дізналася про облаштування заміського будинку свого обранця і його нової дружини через новини у ЗМІ, і її обурює той факт, що Катерина та Володимир на поспішають вирішувати питання з нерухомістю із нею прямо.

"Цікаво дізнаватися зі ЗМІ, що будинок, який ми будували в шлюбі, та все ще не розв’язали питання щодо нього, вже перебудовують і планують там жити. Ну ок, житимемо всі разом, адже майно, набуте нами в законному шлюбі, є нашим спільним майном колишнього подружжя. 50% на 50%", - прокоментувала ситуацію Горняк.

Фото: instagram.com/kristygor

Фото: instagram.com/kristygor

Юристка зауважила, що шкодує про те, що не уклала шлюбний контракт з Володимиром. Вона закликала своїх підписників не повторювати її помилок.

Фото: instagram.com/kristygor

Фото: instagram.com/kristygor

Нагадаємо, Володимир Остапчук та Катерина Полтавська почали зустрічатися в період повномасштабного вторгнення. На нові стосунки шоумен наважився після розлучення з другою дружиною - юристкою Христиною Горняк.

До шлюбу з Горняк Остапчук протягом 13 років був у шлюбі з Оленою Войченко, від якої має двох дітей – доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом

Сергій Танчинець зустрічається зі своєю піарницею Юліаною Корецькою - дівчина підтвердила стосунки з відомим виконавцем - фото