Лайм

Блогерка Верба образилася на Притулу, який висміяв її відмову висвітлювати війну і виставляти збори

Дівчина публічно висловила свою позицію

Українська блогерка Юлія Верба відповіла Сергію Притулі та коміку Антону Тимошенко, які розкритикували її за відсутність зборів на ЗСУ на власній сторінці у соцмережах. Зокрема, дівчина висловилася з цього приводу та заявила, що допомагає армії, але "робить це тихо".

Відповідну заяву дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На її думку, збори та звіти про власні донати - "це не те, чим треба мірятися і хвалитись перед іншими".

Читайте також: Ольгу Сумську присоромили за фото з відпочинку під час війни: акторка відповіла хейтерам.

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

"Знаєте, чого мене ніяк не зачіпає хейт, що я не допомагаю армії? Бо я доначу просто сотні тисячі гривень. Але тихенько. Бо роблю це не для збережених сторіс чи щоб для когось бути хорошою. Я роблю це тихенько, з чистою совістю для себе і для своєї країни. А ви можете тільки пи*діти, бо думаєте, що знаєте все. Але уявляєте, є люди, які донанять, і не кричать про це в кожному сторіс", - йдеться у пості.

"Впевнена, що я доначу в рази більше, ніж кожен мій коментатор. Але я ніколи не мірялась. І не робила це, і надалі не буду робити. Я тихо живу, і якщо доначу на збори, то зразу по 100 000, просто не хвалюсь цим. Для мене це не є чимось крутим, чим треба хвалитись", - також зазначила Верба.

Тим часом користувачі мережі не зовсім погодилися із такою позицією Юлії. Вони зазначили, що "донатити тихенько" - це одне, проте виставляти збори, якщо маєш мільйонну аудиторію, - це зовсім інше, адже маєш можливість допомогти людям швидко закрити збір. Свої думки з цього приводу люди висловили у коментарях під публікацією:

Читайте на тему: Блогерка Алхім назвала "дебілами" жителів західних областей через заклики спілкуватися українською.

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Нагадаємо, напередодні скандалу Сергій Притула та Антон Тимошенко у подкасті на YouTube "Гуртом та Вщент" поговорили про українських блогерів, які не надто активно говорять про війну своїх блогах. Зокрема, Тимошенко згадав Вербу, зазначивши, що у її профілі в Instagram відсутні пости та сторіс, присвячені допомозі українським захисникам.

"Це блогерка, у якої мільйонна аудиторія, і вона називається "живу життя". Зайшов на її сторінку. Думав, що мають бути якісь збори. Я вже сиджу і розумію, що я злюся на Юлю Вербу, а я не повинен цього робити. У неї фотки – я в машині, я в басейні, я, я, я… І думаю перегляну збережені сторіз, там сто відсотків є збережений збір. Але вона каже, як є, вона просто живе життя. Вона є, і цього достатньо", - прокоментував таку позицію дівчини комік.

У той час Притула сказав, що поняття не має, хто така Верба. Але висміяв її мовчання, спародіювавши Зеленського, який нібито особисто звертається до Юлії.

“Шановні українці, сьогодні був плідний день. Я зустрівся з прем'єр-міністром Великобританії Ріші Сунаком, і ми спільно прийняли рішення звернутися до Юлії Верби. Юля, будь ласка. Цей день настав. Починай донатити на ЗСУ”, - сказав Притула.

Читайте на нашому сайті: Христина Решетнік на курорті поскаржилася на емоційне вигорання і нарвалася на хейт.

Згодом Верба заявила, що згадкою її імені у підкасті Тимошенко та Притула намагаються набрати більшу кількість переглядів: "Навіть Тимошенку і Притулі треба запхати Юлю Вербу. Ну як без цього, звідки ж брати перегляди?".

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео