Лайм

Боксер, танцюрист і співак: Олександр Усик захопив мережу патріотичним репом

Шанувальники не пошкодували компліментів для чоловіка

Напередодні бою з британцем Деніелем Дюбуа, який відбудеться вже 26 серпня, Олександр Усик здивував прихильників прочитанням патріотичного репу. Зокрема, під час дуелі поглядів зі своїм суперником українець зачитав "Заповіт" від репера Balsam.

Ролик, де спортсмен виконує пісню, вже оприлюднили у мережі. Раніше у інтерв'ю він зізнавався, що саме ця композиція надихає його на перемогу.

Читайте також: Святослав Вакарчук у День Незалежності зворушив виконанням гімну України разом із військовими.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ФК «Полісся» (Житомир) (@fcpolissya)

У коментарях шанувальники засипали відомого українця компліментами, зазначивши. що він має багато талантів: оскільки "є і боксером, і танцюристом, і співаком". Деякі користувачі мережі жартують про те, що у наступному році чоловіка варто відправити на музичний конкурс "Євробачення". Також юзери бажають Усику перемоги у майбутньому бою.

Фото: instagram

Фото: instagram

Автором треку "Заповіт" є український виконавець з Чернівців під псевдонімом Balsam. Артист надихається різноманітними музичними напрямками, але найбільше йому подобаються хіп-хоп реггі та R&B. Для створення своїх пісень Balsam використовує найпростіше обладнання: мікрофон, ноутбук, звукову карту та навушники.

Це вже не вперше, коли Олександр "зачитує" пісню "Заповіт". В кінці квітня українські військові поділились відео, на якому боксер в формі ЗСУ промовив ті самі рядки.

Читайте на тему: Українські військові зняли блискучу пародію на пісню Naatu Naatu з індійського фільму RRR: відео.

Нагадаємо, бій Усик-Дюбуа відбудеться у польському Вроцлаві на "Тарчинськи Арена". Орієнтовно захід має початися о 23:30. Суперник українця Дюбуа є офіційним претендентом на чемпіонський титул WBA, тоді як Усик все ще чекає на поєдинок з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

Фото: instagram.com/usykaa

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита