Лайм

У мережі повідомили про ДТП за участю Даші Квіткової: зіштовхнулися елітні авто

Блогерка поки не коментувала чутки

27 серпня київські Telegram-канали повідомили про масштабну аварію у Святошинському районі. Серед перехрестя на Академмістечку зіштовхнулися чотири елітні автомобілі, серед яких - Tesla, Ford Mustang і Toyota Land Cruiser.

"Прямо серед перехрестя на Академі масштабна аварія: Ford Mustang, Tesla, Toyota Land Cruiser. Ніби без серйозних травм, але затор великий - краще об'їхати", - написав канал "Оперативно про Київ".

Фото: https://t.me/kyivoprative

Читайте також: Нардеп від "Слуги народу" потрапив у ДТП за участю трьох автомобілів: фото та всі подробиці.

Пізніше у каналі з'явилися "свідчення очевидців" про те, що причиною ДТП стало порушення правил дорожнього руху водієм Lexus. За їхніми словами, за кермом автомобіля знаходилася блогерка Даша Квіткова, яка нібито взяла машину на тест-драйв і проїхала на червоний сигнал світлофора. Інформація не є офіційною, і поки що жодних підтверджень їй не надходило.

Фото: https://t.me/kyivoprative

Сама Даша Квіткова в Instagram не коментувала чуток. Вона лише повідомила, що в неділю збиралася відвідати подругу у пологовому будинку, але їй завадили невказані "тяжкі" обставини.

"Їхала сьогодні в пологовий до Тані, але не склалося. Важкий день, розповім усе потім", - написала вона.

Фото: instagram.com/kvittkova

Даша Квіткова - українська блогерка з аудиторією 2 млн. користувачів в Instagram, колишня дружина телеведучого Нікіти Добриніна, з яким розлучилася у 2023 році після трьох років шлюбу. Пара познайомилася та зблизилась на проекті "Холостяк", де Добринін був героєм, а Квіткова - учасницею. Колишнє подружжя виховує сина Лева, якому нещодавно виповнилося 2 роки.

Фото: instagram.com/kvittkova

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео