Лайм

Врегулювали мирно: Добринін висловився про майбутнє сина після розлучення з Квітковою

Чоловік озвучив деякі деталі

Нещодавно стало відомо, що після розлучення Нікіта Добринін і Даша Квіткова ділять майно через суд. Проте, що стосується опіки над дитиною, тут колишнім закоханим вдалося мирним шляхом врегулювати питання, без необхідності звертатися до суду.

Детальніше про це розповів ведучий у Instagram-stories. Він оприлюднив спільне фото з маленьким сином Левом та озвучив деякі подробиці.

Читайте також: Даша Квіткова натякнула, що її не влаштовувало у стосунках з Нікітою Добриніним.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

"Цей непростий період в житті офіційно завершився. Мирно врегульовано всі юридичні питання, без судів, з урахуванням інтересів сторін і дитини. Найголовніше – тепер я спокійний за майбутнє сина поруч", - поділився Добринін.

Раніше Квіткова у соцмережах ділилася, що не перешкоджає спілкуванню батька з сином, і Нікіта бачить Лева, коли захоче. "Ніяких граней. Батько бачить сина тоді, коли хоче. Щоб між нами не було, це дитини не стосується", - писала вона.

Більше того, екс-подружжя навіть разом влаштувало сину грандіозну дитячу вечірку на честь його 2-річчя. Пізніше батьки оприлюднили у мережі кадри, на яких разом позували із малюком біля іменинного торта.

Читайте на тему: Як розквітла: після розлучення з Добриніним Квіткова вразила мережу сміливими фото.

Фото: instagram.com/kvittkova

Тим не менше, після численних коментарів від прихильників на рахунок того, що Даша і Нікіта знову можуть бути разом, Квіткова дала однозначну відповідь: "Дякую. Ми самі вирішуємо, як нам краще".

Нагадаємо, колишні обранці познайомилися на шоу в "Холостяк" у 2019 році. У травні наступного року вони зіграли весілля та купили будинок під Києвом, а також квартиру у столиці. У липні 2021 року у Квіткової та Добриніна народився син Лев. У січні 2023 року вони повідомили про розставання через велику кількість "прихованих проблем та конфліктів". Офіційно їх розлучили у червні цього року.

Фото: instagram.com/kvittkova

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування