Лайм

Всі учасники живі: Даша Квіткова розповіла про ДТП з елітними авто в Києві

Блогерка на Lexus зіштовхнулася з Tesla та Ford Mustang

Даша Квіткова підтвердила інформацію про ДТП, в яку потрапила 27 серпня у Святошинському районі Києва. Втім, її версія подій відрізняється від тієї, яку озвучили Telegram-канали з посиланням на анонімних очевидців.

"Я трохи відійшла від учора і готова дати свої коментарі, тому що не люблю наклепи. Так, я потрапила вчора в ДТП - вперше в своєму житті. Але найголовніше, що ми всі живі, здорові, з нами все гаразд, - заявила. Квіткова в Instagram-сторіс. - Я їхала в пологовий будинок до Тані [Перфільєвої] на виписку, але не доїхала, тому що повертала на перехресті, була в потоці машин, їхала останньою. І в секунду в бік Lexus, за кермом якого я була, в'їхало дві машини - Mustang та Tesla".

Читайте також: Домашній арешт продовжили: у суді вирішили подальшу долю Остапа Ступки після ДТП.

Фото: Telegram

За словами Квіткової, скарг на самопочуття від усіх учасників ДТП не було, окрім однієї дівчини, пасажирки Mustang. Вона нібито вибігла з авто, почала "крити триповерховим матом" блогерку, а потім почала вимагати компенсацію через травму руки.

"Сказала, що хоче грошову компенсацію через можливе забиття руки. Але медичну експертизу ми досі чекаємо. І якщо я заплачу їй цю компенсацію, вона готова забрати свою заяву. Я відмовилася це робити, бо ніколи не вирішую питання грошима чи відмазуваннями. Я завжди чесна, особливо в питаннях правових, - заявила Квіткова. - Так, Lexus був на тест-драйві, тому я відразу викликала представників Lexus, і ми надали всі документи співробітникам поліції".

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Квіткова додала, що готова нести відповідальність згідно з рішенням суду та уповноважених органів, - як і решта учасників ДТП.

"Всі матеріали були надані поліції. Є відеодокази, є камери спостереження. Тому розповідати, що я намагаюся уникнути відповідальності, бо не погодилася платити на місці гроші - не є правдою", - підсумувала вона.

Раніше "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях поскаржилася, що її дороге авто постійно зупиняє поліція.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі