Лайм

Розбитий ніс, зламана рука: ведуча Неля Шовкопляс показала наслідки небезпечної пригоди

Телеведуча впала з велосипеда

Українська телеведуча Неля Шовкопляс, відома по ранковому шоу "Сніданок з 1+1", серйозно постраждала після падіння з велосипеда. Жінка вийшла в ефір до своїх колег і показала отримані травми. У неї розбитий ніс, зламана рука, на обличчі та тілі – численні забиття.

Шовкопляс розповіла, що 21 серпня вирішила покататися на велосипедах разом із чоловіком. Вона неправильно загальмувала та злетіла з велосипеда через кермо.

Читайте також: Сина Даші Квіткової та Нікіти Добриніна раптово госпіталізували із серйозною хворобою.

"На величезній швидкості полетіла з гірки руками, обличчям, плечем, носом, губами в асфальт Я вдячна, що все так, могло бути й гірше", - розповіла ведуча.

Також вона зазначила, що перед інцидентом відмовилася вдягнути шолом, хоча чоловік переконував її дотримуватись правил безпеки.

"Великою тупістю, халатністю з мого боку було їхати без шолома, - зізналася вона. - Мені хотілося красиво кататися на велосипеді. Тепер я "красива" з розбитим носом, з розбитою губою, зі зламаною рукою, з ребрами, які болять. Але з величезним життєвим досвідом, який на все життя навчить мене, що хоча б шолом треба вдягати".

Фото: instagram.com/stories/nelya_shovkoplyas

Пізніше в Instagram-історіях Неля Шовкопляс розповіла, що настрій у неї оптимістичний, хоча періодично вона плаче від болю.

"Я їхала з гірки, у мене була велика швидкість. Я була без шолома, що було величезною помилкою. Я просто перетиснула передні гальма, і вдруге в житті так упало. Мене через кермо перекинуло. Удар прийняла на руки і плече. Больовий шок був години 1,5 Рентген показав перелом, дякувати Богу, що тільки перелом зі зміщенням в кисті", - відзначила вона.

Раніше дружина Тимура Мірошниченко Інна розповіла про лікування названого сина: без операції не обійтися.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита