Лайм

Прокуратура визнала соліста Rammstein Тілля Ліндеманна невинним у зґвалтуванні

Справу проти музиканта закрили

Прокуратура Берліна припинила розслідування щодо фронтмена гурту Rammstein Тілля Ліндеманна, розпочате у червні цього року. Німецького музиканта звинувачували у сексуальних домаганнях та зґвалтуванні.

Читайте також: Суд зняв з Кевіна Спейсі всі звинувачення в сексуальних домаганнях.

Як пише місцеве видання Berliner Zeitung з посиланням на адвокатів співака, жодна з ймовірних жертв не подавала заяви проти Ліндемана. За словами представників Тілля, до правоохоронних органів зверталися лише треті особи, заяви яких ґрунтувалися на повідомленнях у соцмережах та ЗМІ.

Фото: facebook.com/Rammstein

Нагадаємо, про те, що стосовно музиканта розпочато розслідування, написали кілька німецьких таблоїдів. За даними Tagesspiegel та Bild, вокаліста Rammstein звинуватили у порушенні статті 177 Кримінального кодексу Німеччини (насильницькі дії сексуального характеру, примус до сексу, зґвалтування).

Газета BZ писала, що розслідування ґрунтується на двох скаргах про різні можливі злочини. Одне надійшло до поліції Берліна, інше було передано безпосередньо до прокуратури.

Повідомлялося, що Ліндеманна у зґвалтуванні звинуватили кілька дівчат, які були присутні на вечірках, організованих для Тілля. Молодих жінок нібито відбирали під час концертів Rammstein та пропонували піти на вечірку після шоу, де пропонували наркотики та алкоголь.

Музикант усі висунуті проти нього звинувачення рішуче спростовував.

Минулого року Джонні Депп виграв справу проти колишньої дружини Ембер Герд – акторку визнали винною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита