Лайм

Учасниця ДТП з Квітковою звинуватила блогерку у брехні і розповіла про кримінальну справу

Дівчина розповіла свою версію подій

Днями в Києві сталася масштабна аварія за участю чотирьох елітних автомобілів, за кермом одного з яких була Даша Квіткова. Столичні Telegram-канали з посиланням на анонімних очевидців повідомили, що винуватицею ДТП стала блогерка, яка нібито порушила ПДР. Колишня дружина Нікіти Добриніна розповіла свою версію подій, і вона, за словами іншої учасниці аварії, - хибна.

Читайте також: Постраждалий у ДТП з Остапом Ступкою розповів про реабілітацію та обіцяну допомогу від актора.

Як пише Люкс ФМ із посиланням на Instagram Лілії Адаменко, яка нібито в момент зіткнення разом із чоловіком знаходилася в Tesla, небезпечну ситуацію на дорозі спровокувала Квіткова. За словами учасниці ДТП, блогерка на Lexus, який взяла на тест-драйв, влетіла в їхнє авто, виїхавши на перехрестя на червоний сигнал світлофора.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Насправді Porsche, який їхав з нами з правої сторони, можливо, врятував нам життя, зсунувши удар з дверей водія до крила машини, - розповіла Лілія у "сторіз". - Одразу налетіли її захисники, що я не маю права знімати винуватцю ДТП. Два чоловіки, які все за неї говорили та вирішували".

Фото: lux.fm

На кадрах видно, що одним із "захисників" Квіткової був герой 11 сезону шоу "Холостяк" Михайло Заливако. Окрім чоловіків, за словами Адаменко, на місце події приїхала подруга Даші, адвокат Дар'я Свистула. Юристка нібито стала відкрито їх звинувачувати, але коли побачила, що підійшла Лілія, почала розповідати "про все та ні про що".

Фото: lux.fm

Також Адаменко спростувала інформацію, ніби інша постраждала вимагала у Квіткової грошову компенсацію. Вона стверджує, що дівчину одразу забрала "швидка" і вона не мала жодних розмов із блогеркою.

"Скарг не надходило? Брехня! Дуже чесно з собою вирішила вигадати наклеп на дівчину, яку майже відразу забрала швидка. Та вона з тобою такого діалогу взагалі не мала, розмовляли за тебе інші. Мабуть, тільки на камеру свого смартфона сама говорити вмієш", - звернулася вона до Даші.

Фото: lux.fm

Фото: lux.fm

Раніше ми писали, що Остапа Ступку судитимуть за ДТП у стані алкогольного сп'яніння. Акторові загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"