Лайм

Репер, стендапер і родина блогерів потрапили в рейтинг найуспішніших українців до 30 років

Їх назвали "творцями майбутнього" України

Журнал Forbes Україна опублікував щорічний рейтинг "30 до 30", до якого увійшли найуспішніші "творці майбутнього" віком до 30 років. Обирало їх журі, у складі якого - Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, голова фонду "Повернися живим" Тарас Чмут, волонтерка та парамедикиня Юлія "Тайра" Паєвська, продюсерка Ірина Горова та інші професіонали у своїх сферах.

У списку Forbes, серед інших, опинилися і представники шоу-бізнесу, моди та популярної культури.

Читайте також: Співак Петриненко і тренер Дерюгіна: кому Зеленський вручив нагороду "Національна легенда України".

Віталій Гордієнко (24 роки) – кіноблогер, автор проекту "Загін кіноманів" на YouTube. У своєму популярному кіноблозі він розповідає про українське та світове кіно, а також про вплив радянської та російської пропаганди на українську культуру.

Іван Кришталь та Тетяна Парфільєва (30 та 29 років) – родина блогерів, яка заснувала популярний модний бренд Cher'17. У 2022 році його продажі зросли у чотири рази.

Фото: https://www.instagram.com/tanyaparfileva/

Репер Skofka (Володимир Самолюк) (29 років) є автором пісні "Чути грім", яка стала одним із найпопулярніших треків воєнного часу.

Антон Тимошенко (29 років) – стендап-комік, який окрім популярних виступів перед величезною аудиторією збирає мільйони гривень для ЗСУ.

Читайте також: Хвастаєшся тачками та квартирами: Антон Тимошенко присоромив блогерку Вербу, яка не публікує збори.

Іван Фролов (29 років) – дизайнер та засновник бренду FROLOV, речі якого носять українські та світові знаменитості. Він пошив концертні вбрання для Бейонсе, Тіни Кароль та інших артисток.

Фото: https://www.instagram.com/ivfrolov/

Журнал зазначив, що кандидатів для списку "30 до 30: Творці майбутнього" пропонували члени журі, редакція та читачі Forbes через відкриту анкету. Надійшло понад 600 заявок, з них обрали кандидатури, які відповідали критеріям, а потім експерти журі поставили їм оцінки. Усього було шість категорій: "Військові та волонтери", IT, "Бізнес", "Агенти змін", "Спорт", "Креативні індустрії".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024