Лайм

Хвалишся тачками і квартирами: Антон Тимошенко емоційно відповів ображеній блогерці Вербі

Комік висловився на рахунок ситуації, що склалася

Стендапер Антон Тимошенко відповів на слова Юлії Верби про те, що вона допомагає українській армії, але не афішує свої чималі донати. Так, хлопець відреагував на таку заяву дівчини та пояснив, чому варто робити навпаки.

На своїй сторінці в Instagram комік висловився у ролику, який опублікував. Він сказав, що не розуміє, як можна хвалитися покупкою дорогих авто, відпочинком чи іншими подібними речами, і у той же час не показувати аудиторії свої донати: "Позиція Юлі "я доначу тихенько, не хвалюся цим" - це дуже цікава позиція. Бо ти хвалишся тим, що купуєш тачки, квартири, розкішний відпочинок, але не хвалишся донатами. Я не розумію, чому цим хвалитися під час війни це окей, а хвалитися донатами великими - це чомусь аморально стає".

Читайте також: Можу собі дозволити: блогерка Юлія Верба відповіла на хейт через новий Mercedes за 10 млн. гривень.

Антон ТимошенкоФото: instagram.com/anton_tymoshenko

Тимошенко закликав Вербу задуматися та зрозуміти, що її мільйонна аудиторія - величезна можливість допомогти іншим, і українським захисникам у тому числі. Адже, поки війна триває, - це реальність, яка залишається незмінною. Такий меседж Антон адресував не лише Юлії, але й усім іншим лайфстайл-блогерам, які не надто активно висвітлюють війну на своїх сторінках.

"Я просто заздрю вашому стилю мислення, що так чудово сприймається життя. Я впевнений, що совість твоя чиста, хоча якби я рекламував онлайн-казино, я б не був таким впевненим. Не має бути вся сторінка в зборах, ти просто маєш показувати свою донатну активність, тому що в тебе величезна аудиторія, і це величезний ресурс

Це ваша робота, ви буквально показуєте всім своє життя, на чому ви зібрали аудиторію. Так а чому ви не показуєте донати, якщо показуєте все інше життя? Робити раз в місяць пост зі збором чи раз три дня - це не буде воєнний блог, це буде просто блог, бо життя в Україні зараз таке. А ваш блог, якщо чесно, відірваний від реальності", - сказав він.

Читайте на тему: Примітив і деградація: Коля Сєрга висловився про скандал із серіалом Горбунова.

Юлія ВербаФото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Наостанок стендапер зауважив, що люди самостійно навряд чи здогадаються, що хтось із блогерів донатить. У протилежному ж випадку людина побачить це і захоче наслідувати приклад людини, за якою стежить у соцмережах: "Я розумію, що ви приховано донатите великі суми, ви молодці. Я дуже вам за це дякую. Але якщо ви будете це показувати, на мою думку, це буде ефективніше, бо люди бачать, що ви відповідальні, і теж захочуть стати такими як ви".

Окрім того, українець вважає, що потрібно мірятися донатами, оскільки це, на його думку, може стимулювати інших працювати ще більше і краще задля перемоги нашої держави у цій війні.

"Варто мірятися донатами постійно. Я хочу, щоб після таких моїх звернень Юля Верба записувала сторіс, скидала скріни і казала: "Антон, я взагалі-то передала там на ЗСУ 10 млн грн. Так що це ти лох". Я такий: "Блін, реально, я лох, бо я менше передав. Я маю працювати, щоб стати більш корисним". Це має стимулювати людей. А коли ти просто живеш життя… Люди люди не здогадаються самі, що ти донатиш", - підсумував комік.

Читайте на нашому сайті: Настю Каменських розкритикували за "нещирі" сльози під час зустрічі з військовими.

Нагадаємо, активне обговорення публічних донатів почалося після того, як у подкасті "Гуртом та Вщент" Тимошенко разом із Сергієм Притулою поговорили про тих блогерів, які не згадують про війну у своїх блогах. Кожен із них висловив свою думку, а Притула висміяв Вербу, спародіювавши Зеленського, який нібито звертається до блогерки-мільйонниці:

“Шановні українці, сьогодні був плідний день. Я зустрівся з прем'єр-міністром Великобританії Ріші Сунаком, і ми спільно прийняли рішення звернутися до Юлії Верби. Юля, будь ласка. Цей день настав. Починай донатити на ЗСУ”, - сказав Сергій.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні