Лайм

У День пам'яті загиблих захисників України Джамала розповіла, кого втратила на війні

Співачка вшанувала пам'ять близької людини та нагадала українцям про важливе

29 серпня Україна вшановує пам'ять українців і українок, які у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність країни віддали найцінніше – свої життя. У День пам'яті захисників України Джамала розповіла про близьку людину, яку втратила на війні.

На особистій сторінці в Instagram співачка поділилася, що в січні цього року в боях під Бахмутом загинув її друг дитинства та друг родини Сейран Кадиров. Вони жили в одному селищі Кучук-Озень у Криму, і Сейран замінив Джамалі брата. Загиблий герой служив у спецпідрозділі "Крим" ГУР МО. У воїна залишилася дружина та три доньки.

Читайте також: Ірина Федишин вшанувала пам'ять загиблого під Бахмутом брата в день його народження: відео.

"Брата в мене не було, але був Сейран. Сейран виховував трьох донечок. Найменшій два роки. Він був і залишається для мене неймовірною людиною!", - розповіла Джамала і показала фото загиблого друга та його сім'ї.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Співачка додала, що зараз вкрай важливо зберегти життя інших героїв, які продовжують захищати Україну від російських загарбників.

"Нам здається, що ми зробили все можливо, і не можемо ні на що впливати. Це є найбільша пастка в боротьбі. Чим більше відчуття безпорадності, знайте тим більше точно ви можете зробити все можливе і неможливе", - звернулася зірка до українців і залишила посилання на банку для донатів на квадроцикли для ЗСУ в описі свого профілю.

"Раніше квадроцикли були для розваг, а вже сьогодні - це дуже важливий інструмент, щоб пройти ті шляхи бою, де не дістанеться ні танк, ні БТР. Давайте разом зробимо все можливе, щоб наблизити нашу перемогу", - закликала Джамала.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Україна вшановує пам'ять загиблих захисників 29 серпня щороку, починаючи з 2014-го. Ця дата була обрана невипадково, оскільки вона присвячена трагедії в Іловайську - дню найбільших втрат української армії на Донбасі. Того дня загинуло 366 воїнів України, 429 отримали поранення, 158 пропали безвісти, 300 потрапили в полон.

Нещодавно на фронті загинув 21-річний учасник "Х-фактора" Савелій Федан.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні