Лайм

Учасник шоу "Холостячка-2" Свечкоренко показав весільні образи дружини і назвав вартість свята

Під час війни пара блогерів влаштувала дві пишні вечірки

Фіналіст шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч Роман Свечкоренко одружився зі своєю обраницею Валерією Чернецькою, з якою у нього зав'язалися стосунки невдовзі після проекту. Пара влаштувала два весілля: казкове у Радомишлі Житомирської області та камерне у Луцьку, на батьківщині нареченої.

Читайте також: Фіналіст "Холостячки" Роман Свечкоренко випустив трек, який присвятив своїй доньці.

В Instagram-історіях блогер показав образи з обох урочистостей та розкрив подробиці організації першого свята, яке відбулося минулими вихідними. Роман розповів, скільки на весільній вечері було гостей, яка вартість церемонії в замку і хто став автором розкішної мереживної сукні Лери.

Фото: instagram.com/svechkorenko

"Загалом було 65 гостей, хоча мало бути 75. Більшість з тих, хто не зміг приїхати, - військові. Через графік, що постійно змінюється, і обставини, у них не вийшло", - поділився Свечкоренко.

Фото: instagram.com/svechkorenko

На розкішну церемонію на території старовинного замку пара витратила понад мільйон гривень. Точної суми блогери поки не знають. За словами Романа, весілля не окупилося, але вони від початку знали, що так і буде.

"Багато вклали сил, грошей та часу в кожну деталь, але найголовніше, ми робили весілля для себе, щоб через якийсь час подивитися та кайфувати", - розповів психолог.

Читайте також: 25-річний блогер Волошин похвалився, скільки квартир купив у Києві і який дохід має.

Фото: instagram.com/svechkorenko

Роман також поділився історією вибору весільних образів. З його слів, блогерці було непросто обрати сукню мрії, оскільки у спеціалізованих магазинах були "несучасні" варіанти.

"Ми об'їздили багато салонів, спочатку думали, що зможемо знайти, але дуже помилялися. Всі сукні були якісь несучасні і нам взагалі не подобалося, тому ми почали шукати людину, яка зможе відшити щось дуже гарне, але і таку людину знайти виявилося не так просто", - розповів Свечкоренко.

Фото: instagram.com/svechkorenko

Зрештою пара знайшла дизайнера, яка створила для нареченої бажаний образ.

"За місяць до весілля ми знайшли нашу людину, яка сильно вписалась в нашу історію, зрозуміла наше бажання і створила цю красу", - сказав наречений і додав, що йому показали лише ескіз вбрання, фінальний образ він побачив біля вівтаря.

Фото: instagram.com/svechkorenko

Друге весілля Романа та Лери зроблено в українських традиціях, тому образи наречених відповідні. Чернецька одягла коротку сукню з фатиновою спідницею, декоровану білими квітами. Образ доповнили вінок із квітів у бордових тонах та букет в кольорах аксесуару. Свечкоренко вбрався у вишиванку вільного крою, широкі штани та кросівки.

Фото: instagram.com/svechkorenko

У травні цього року учасник "Холостячки-2" Хветкевич зіграв весілля зі своїм бойфрендом у Мексиці.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину