Лайм

"Холостяк", але не Добринін: кого запідозрили у романі з Квітковою після ДТП у Києві

У мережі знайшли нового ймовірного хлопця блогерки

Після нещодавньої ДТП у Києві Даші Квітковій приписують роман із Михайлом Заливако. Приводом для розмов про романтичні стосунки між переможницею "Холостяка-9" та героєм 11 сезону реаліті стали кадри з місця події. Бізнесмен приїхав допомогти блогерці, яку називають винуватицею масштабної аварії, та потрапив на фото.

Читайте також: Всі учасники живі: Даша Квіткова розповіла про ДТП з елітними авто у Києві.

На знімках, які в соцмережі опублікувала інша учасниця ДТП на ім'я Лілія Адаменко, Заливако зображений біля одного з автомобілів. І виходячи з повідомлення дівчини, Михайло був одним із чоловіків, хто захищав Дашу.

Фото: lux.fm

Також уважні користувачі помітили, що Квіткова та Заливако публікують у своїх "сторіз" фото, зроблені в одному ліфті. Але, можливо, Даша та Михайло просто сусіди і живуть в одному ЖК. Втім, поки що це все здогади підписників, оскільки ані блогерка, ані бізнесмен чутки про можливий роман не коментують.

Читайте також: Раз і назавжди: Даша Квіткова розповіла про загадкову каблучку на підмізинному пальці.

Михайло Заливако був героєм шоу "Холостяк" у 2021 році. Його обраницею та переможницею 11 сезону стала Анна Богдан – колишня дружина екс-глави Офісу президента Андрія Богдана.

Стосунки пари розвивалися стрімко, і буквально одразу після фіналу проекту вони почали жити разом. Заливако заради коханої навіть переїхав до Києва, залишивши у Харкові своє житло та бізнес. У червні 2022 року Анна та Михайло несподівано оголосили про розставання – разом вони були близько року.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Шанувальники "Холостяка" довго не хотіли вірити у розрив пари, і навіть знаходили "підтвердження" поновлення стосунків. Щоб не плодити чутки, Богдан заявила, що вони із Заливако не разом і в кожного зараз своє життя.

Даші Квітковій, яка у червні 2023-го повідомила про офіційне розлучення з Нікітою Добриніним, нещодавно приписували роман із продюсером Євгеном Таллером.

"Друзі, благаю. З чоловіками, з якими мене можна побачити і з якими я спілкуюсь, - мене нічого не об'єднує, окрім спілкування і дружби. І ними я точно не заповнює нічого. Давайте зробимо так: поки ви особисто від мене не побачите якогось підтвердження чого-небудь - не приписуйте мені романи. Я буду вдячна за розуміння", - зверталася блогерка до підписників.

Читайте також: Даша Квіткова відповіла на чутки про роман із відомим продюсером після розлучення з Добриніним.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нещодавно Даша Квіткова підтвердила, що ділить майно з Нікітою Добриніним.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа