Лайм

Розрив шаблонів: Ксенія Мішина здивувала сміливим вбранням, яке вдягла у школу до сина

Актриса вибрала ультракороткий топ

1 вересня Ксенія Мішина, як і інші зіркові батьки, відвела сина до школи на свято Першого дзвоника. У 2023 році 11-річний Платон пішов до 5 класу київської приватної школи. Українська актриса не стала вбирати дитину у формальний урочистий костюм, і сама одягнулася на свій розсуд.

Читайте також: Моя найкраща форма: Ксенія Мішина показала себе до і після схуднення.

На фото, які Мішина опублікувала в Instagram, сім'я позує з пишним букетом білих піоновидних троянд. Платон одягнений у футболку, джинси та кросівки, а його зіркова мама прийшла до школи у широких штанах з високою посадкою та чорному рваному топі з довгими рукавами. Топ повністю оголив рельєфний прес Мішиної, і такий вибір вбрання оцінили не всі користувачі соціальної мережі.

Фото: https://www.instagram.com/misha.k.ua/

"Невже мама з голим животом прийшла на 1 вересня до школи?" - дивуються коментатори. - "Вбрання мало того, що не святкове, ще й не в тему для школи". "Виглядайте шикарно, але недоречно".

"Розрив шаблонів у вашій голові", - відповіла актриса своїм критикам, чим ще більше розпалила дискусію.

Фото: скріншот

Читайте також: Мій результат і моє бажання: Ксенія Мішина відповіла на критику свого схуднення.

"А чому не голими? Ось це було б круто! Такий розрив шаблонів, ух! Це якби я прийшла до вас на шановне свято у старому брудному одязі. Та це ви не розумієте, це сучасно і розрив шаблонів. Ось так все своє непотребство виправдовують люди, які не розуміють елементарних правил етикету, стилю та дрес-коду свята", - обурюються люди.

Фото: скріншот

Фото:

Втім, знайшлися й ті, хто заступився за модний вибір Ксенії Мішиної.

"Мама дуже гарна", - пишуть вони. - "Читаю коментарі і в шоці від наших жінок... Це якісь "динозаври совкові". Ксенія має смак і гарну фігуру, їй паранджу одягнути?"

Фото: https://www.instagram.com/misha.k.ua/

Раніше Мішина їздила до Ізраїлю, де зустрілася з мамою та татом. Батьки актриси жили в окупованому Криму.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита