Лайм

Лілія Ребрик, Монатик, Мішина ті інші зірки 1 вересня відвели дітей до школи: святкові фото

В Україні стартував новий навчальний рік

1 вересня багато батьків супроводжували своїх дітей до школи, і зірки - не виняток. Знаменитості показали яскраві святкові знімки зі своїми школярами, поділилися емоціями та привітали українців із Днем знань.

Читайте також: Навчання в українських школах з 1 вересня: як працюватимуть у 2023/2024 навчальному році.

Лілія Ребрик

Актриса і телеведуча прийшла на свято Першого дзвоника до своєї старшої доньки Діани. Дівчинці 11 років, і на 1 вересня вона вбралася в гарну вишиванку з ягодами горобини та чорну спідницю-плісе.

Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik

Молодшій дочці Лілії Ребрик та Андрія Дикого Поліні 5 років, тому її День знань ще попереду. "Вриваюся в цю осінь з найкрасивішою україночкою школяркою. І нехай наші діти плачуть хіба що через невиконану домашку", - написала Лілія Ребрик у Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik

Ксенія Мішина

Українська актриса віддала сина Платона у приватну київську школу, і на 1 вересня прийшла до нього у сміливому та стильному образі. Ксенія Мішина одягла широкі штани та чорний короткий топ, який оголив її рельєфний прес. Вбрання хлопчика було невимушеним: біла футболка, чорні джинси, зелені кросівки та пишний букет білих троянд.

"Темні часи народжують сильних людей. Сильні люди народжують світлі часи. З новим переможним навчальним роком", - йдеться у публікації.

Фото: https://www.instagram.com/misha.k.ua

Григорій Решетнік

У сім'ї Григорія Решетника День знань став подвійним святом: старший син Іван пішов до 4-го класу, а середній Діма став першокласником. Хлопчиків одягли у стильні сірі костюми з бриджами та піджаками, вишиванки із синіми візерунками та кеди. Вчителям діти принесли букети червоних троянд.

Фото: https://www.instagram.com/kristina_reshetnik

"Дуже швидко ростуть діти! Найголовніше, щоб у мирній Україні", - вважає пара.

Фото: https://www.instagram.com/kristina_reshetnik

Читайте також: Шкільна мода 2023: стилістка розповіла, яким має бути базовий гардероб школяра.

Дмитро Монатик

Сім'я Дмитра Монатика повернулася в Україну після довгого перебування за кордоном, а його сини пішли до київської школи. 1 вересня співак опублікував у Instagram фото з дружиною Іриною та дітьми, Данилом і Платоном. Уся родина обрала для свята ошатні вишиванки.

"Всіх з Днем знань! Діти, гарного вам навчального року, наскільки це можливо в наших реаліях. Батьки, сил вам і терпіння. Вчителі, дякую за сміливість і спрагу створювати наше яскраве майбутнє! Дякую ЗСУ за те, що більшість шкіл відчинили свої двері і діти пішли до школи офлайн! Віримо і всі разом працює для того, щоб найближчим часом кожна українська школа відчинила свої двері та проводила уроки під мирним небом!" – написав артист.

Фото: https://www.instagram.com/monatik_official/

Олександр Педан

Український шоумен – батько двох дітей, і його син Марк у 2023 році став першокласником. Олександр Педан показав святкове фото з дружиною Інною та 7-річним хлопчиком. Як і багато українців, для 1 вересня родина шоумена обрала образи у вишиванках.

"Марік - першачок. Пишаюся тим, що мій син йде до першого класу! У вільній та незалежній Україні! Дякую нашим ЗСУ за те, що подарували цей ранок. Це перше та надважливе свято для Маріка та всієї нашої родини, - написав Педан. - Бажаю всім дітям, батькам та вчителям натхненного, працьовитого, спокійного навчального року. Пам'ятайте, що наші діти точно не повинні залишати можливість навчатися, бо саме на їхніх плечах майбутнє України, яке здобуваємо надзусиллями".

Фото: https://www.instagram.com/pedanos

Дядя Жора

Вадим Мічковський, більш відомий як шоумен Дядя Жора, віддав до першого класу доньку Аміну. На свято Першого дзвоника дівчинку супроводжували батьки та старші сестри – Уляна та Устина.

Фото: https://www.instagram.com/dyadya_jora/

"Як швидко летить час... тільки нещодавно пішли в садок, а тут бац, і школа. І не встигнеш обернутися, як буде випускний. Вітаю всіх батьків, і маленьких школярів, і старших із Днем знань! З початком нового навчального року", - написав комік.

Фото: https://www.instagram.com/dyadya_jora/

Дізнайтеся також, коли будуть канікули у школярів у 2023/2024 роках.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа