Лайм

Марічка Падалко зачарувала кадрами родинної фотосесії з трьома дітьми

Фото з чоловіком-військовим телеведуча вирішила не показувати

На початку серпня чоловікові Марічки Падалко Єгору Соболєву, який нещодавно став офіцером ЗСУ, дали коротку відпустку. Подружжя використало цю можливість, аби відпочити з дітьми на Закарпатті, а також зробити сімейну фотосесію.

Читайте також: Я не статусна дружина: Марічка Падалко розповіла про стосунки з чоловіком у ЗСУ.

Як розповіла ведуча в Instagram, спільними кадрами з чоловіком вона пишається найбільше, але з поваги до воїнів та їхніх родин, які не мають такої можливості, ці знімки поки залишаться в сімейному альбомі. Марічка показала лише фотографії з трьома дітьми.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

На яскравих знімках Падалко зображена з 16-річним Михайлом, 15-річною Марією та 13-річною Катериною. Сім'я позує на дерев'яному містку посеред озера на тлі зеленого лісу.

"Останні півтора року ми не робили багато речей, "бо війна". Але є речі, які ми почали зробили свідомо саме "тому, що війна", і невідомо як довго. Наприклад, ми зробили родинну фотосесію "просто так" - не тому, що Новий рік, і "треба фото", не тому, що подарували сертифікат, і його треба використати, і не тому, що треба для ЗМІ, а просто тому, що хочемо зафіксувати час разом, бо ми не знаємо, що буде з нами завтра і яким буде наступне літо", - розповіла телеведуча.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Марічка також розповіла, що коли місяць тому запропонувала донькам та синові зробити пам'ятну зйомку, то вони погодилися без вагань, проте у день фотосесії почали ставити масу демотивуючих питань.

"Місяць тому я: "Діти, робимо фотосесію?" - "Так!". День фотосесії. Діти сумно: "Ой, це сьогодні? А це довго? А нам це точно треба? А це швидко буде? А скільки по часу?", - поділилася мама трьох підлітків.

Читайте також: Не бачили 8 місяців: Марічка Падалко показала зворушливу зустріч доньок із татом-військовим.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Зрештою, за словами ведучої, діти так захопилися фотосесією, що не хотіли, щоб вона закінчувалася. А все завдяки фотографу Олесі Мороз, яка має неймовірний контакт з героями своїх світлин та вміло ловить емоції.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Фото: instagram.com/marichkapadalko

"Останнє фото тому приклад. "Епічне" ми його називаємо. Мої діти були на місточку посередині озера. І в цей момент вони бачать, як Олесін непосидючий син, який був в мами за спиною, втрачає рівновагу і падає у воду! Малий хоч і не вміє плавати, але встиг згрупуватися і схопитися за місток. Все закінчилося хепі-ендом", - поділилася історією Марічка Падалко.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Раніше Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита