Лайм

Стане мамою вчетверте: 40-річна Міранда Керр оголосила про вагітність

В сім'ї моделі та мільярдера з'явиться ще один малюк

Одна з колишніх ангелів Victoria's Secret Міранда Керр та засновник Snapchat Еван Шпігель знову стануть батьками. Для подружжя це буде третя спільна дитина, а ось супермодель стане мамою вже вчетверте.

Читайте також: Ріанна вдруге стала мамою: що відомо про дитину.

Про вагітність 40-річна зірка подіумів повідомила в Instagram милим фото з кросівками, а подробицями свого стану поділилася в месенджері, який створив її коханий. Міранда показала округлий животик і розкрила, що чекає на ще одного сина.

Фото: instagram.com/mirandakerr

На першому знімку модель зображена в повний зріст, повернувшись боком до об'єктиву. Керр показує свої нові форми, які добре видно завдяки короткому топу.

Фото: instagram.com/chimagazineit

На другому фото Міранда дивиться прямо, а на знімку видно напис: And It's a boy ("І це хлопчик") та емодзі у вигляді чотирьох сердечок блакитного кольору.

Читайте на тему: Приховала вагітність і пологи: одна з близнючок Олсен таємно стала мамою.

Фото: instagram.com/chimagazineit

Як пише Daily Mail, щаслива новина з'явилася після того, як раніше Міранда та Еван натякнули на плани розширити свою сім'ю під час спільного інтерв'ю для Vogue Australia.

"Мені просто подобається бути матір'ю, і я завжди хотіла трьох хлопчиків, тому я відчуваю справжнє щастя, що маю трьох здорових хлопчиків. Я відчуваю, що я відкрита, і подивимося, що вирішить Бог", - сказала вона.

Фото: instagram.com/mirandakerr

Нагадаємо, що Міранда Керр і Еван Шпігель, який молодший за модель на сім років, почали зустрічатися у 2015 році. Через рік мільярдер покликав супермодель заміж, а у 2017 році пара зіграла розкішне весілля.

Подружжя виховує двох синів - 5-річного Харта та 3-річного Майлза. Також у моделі є старший син від шлюбу з актором Орландо Блумом – 12-річний Флінн.

Фото: instagram.com/mirandakerr

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео