Лайм

Чоловік Брітні Спірс заявив, що вона зраджувала та била його: Сем Асгарі вимагає грошей

Пара була у шлюбі трохи більше року

Після новини про розлучення з Брітні Спірс її екс-обранець, 29-річний фітнес-тренер Сем Асгарі, оголосив нові деталі розставання. Зокрема, він заявив, що артистка не лише зраджувала йому, але й дозволяла собі фізичне насилля.

Чоловік звинуватив співачку в тому, що вона підбила йому око, коли він спав. А також повідомив, що Спірс мала роман із чоловіком, який працював у їхньому будинку. Заяву про розлучення із Брітні Асгарі оприлюднив у своєму Instagram.

Читайте також: Врегулювали мирно: Добринін висловився про майбутнє сина після розлучення з Квітковою.

Фото: instagram.com/samasghari

Сем зазначив, що після 6 років стосунків та відданості один одному вони з дружиною зрозуміли, що прийшов час завершити їхню спільну історію. Свої пояснення він закінчив словами про те, що "так трапляється".

"Після 6 років любові та відданості одне одному ми з дружиною вирішили завершити нашу спільну подорож. Ми збережемо любов і повагу, які маємо одне до одного, і я завжди бажаю їй всього найкращого. Так трапляється. Запит про конфіденційність здається смішним, тому я просто попрошу всіх, включаючи ЗМІ, бути добрими та вдумливими".

Тим часом Спірс поки ніяк не відреагувала на слова екс-обранця про зради та побої. Проте відомо, що вона вже найняла голлівудського адвоката з питань розлучень, аби та захищала її інтереси.

Читайте на тему: Наталі Портман розлучається з чоловіком після чуток про його зради, - ЗМІ.

Фото: instagram.com/samasghari

Інші джерела стверджують, що співачка не зраджувала своєму чоловікові, а навпаки, постраждала на тлі руйнівного розриву. "Ніхто ніколи не говорив, що життя буде легким, - заявив виданню Post Адам Стрейзанд, судовий адвокат із Лос-Анджелеса, якого артистка намагалася найняти як свого адвоката у 2008 році. - Тільки те, що вона має право бути жахливою у стосунках, якщо захоче цього сама".

Нагадаємо, днями Асгарі повідомив про розлучення зі співачкою на тлі чуток про те, що зірка сцени зраджувала йому. Від своєї колишньої чоловік вимагає покриття витрат на адвокатів, а також розраховує, що Брітні заплатить йому більше грошей, аніж це передбачено шлюбним договором. В інакшому випадку він пригрозив озвучити скандальні подробиці про знаменитість.

Зустрічатися колишні закохані почали у 2016 році, у вересні 2021-го вони заручилися, а у червні наступного року пішли під вінець. Цей шлюб був третім для Брітні. До цього вона була у законних стосунках із другом дитинства Джейсоном Алленом Александром, а також з танцюристом Кевіном Федерлайном з 2004 по 2007 рік. Під час стосунків із Федерлайном у артистки народилося двоє дітей: Шон Престон, якому зараз 17, і Джейден Джеймс, якому зараз 16.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття