Лайм

Мадонні виповнилося 65 років: подруга показала, як її обличчя виглядає без фотошопу

Ще нещодавно зірка проходила лікування у шпиталі

16 серпня відома американська виконавиця Мадонна відсвяткувала свій 65-й день народження. Зі святом зірку привітала її близька подруга та за сумісництвом агентка Маха Дахіл, яка на честь особливого дня показала кадр артистки без фільтрів та фотошопу.

"З днем народження, моя дорога сестро, "наречена, що вийшла заміж за здивування". Я дорожу тобою", - йдеться у підписі до знімку, який оприлюднила у Instagram Дахіл. На опублікованому фото Мадонна постала у чорно-білій сукні, яку скомбінувала з рукавичками з об'ємним пір'ям та виразним макіяжем очей. Завершили вишуканий образ розпущене волосся та аксесуари.

Читайте також: Не тільки Мадонна: зірки, які до невпізнаваності змінилися через пластику та вік.

Мадонна з подругоюФото: instagram

У коментарях колеги та шанувальники зазначили, що зірка сцени має чудовий вигляд. Хоча, нагадаємо, ще нещодавно вона потрапила до лікарні через серйозну бактеріальну інфекцію. У перші дні після оприлюднення новини деякі ЗМІ припускали, що співачка опинилася у шпиталі через передозування наркотиками. Проте незабаром такі твердження були спростовані.

Пізніше знаменитість сама вийшла на зв'язок та у соцмережах опублікувала зворушливий пост. Вона показала свою доньку Лурдес та названого сина Девіда Банду, яким подякувала за підтримку у період одужання. Мадонна зізналася, що ситуація зі здоров'ям допомогла їй побачити власних дітей з іншої сторони та змінити ставлення до них.

Читайте на тему: 54-річна Дженніфер Лопес вразила бездоганною фігурою у спідній білизні: фото.

"Любов сім'ї і друзів - найкращі ліки. Минув місяць після лікарні, і я можу порозмірковувати. Будучи матір'ю, ви можете зациклитися на потребах своїх дітей і, здавалося б, нескінченних турботах. Але у скрутну хвилину мої діти справді допомогли мені. Я побачила їх з такого боку, з якого ніколи раніше не бачила. Це багато що змінило" - писала тоді вона.

Фото: instagram

Мадонна - американська співачка, танцівниця, кіноакторка, продюсерка, режисерка, активістка благодійних та правозахисних організацій, феміністка. Найуспішніша артистка в історії музики, світові продажі її альбомів перевищили 300 мільйонів екземплярів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля