Лайм

Дженніфер Лопес показала кадри романтичного весілля з Беном Аффлеком у першу річницю шлюбу

Співачка присвятила коханому ніжні рядки

20 серпня 2023 року Дженніфер Лопес та Бен Аффлек відсвяткували першу річницю шлюбу. Пара одружилася через 18 років після їхнього скасованого весілля і розставання у 2004 році. Тоді співачка та голлівудський актор розірвали стосунки, не витримавши нав'язливої уваги ЗМІ та напруженої підготовки до свята. Але приказка "двічі в одну річку не війдеш" виявилася не про їхнє кохання. Зараз пара щаслива у шлюбі, про що Лопес розповіла у зворушливому посланні до Аффлека.

Читайте також: Дженніфер Лопес виповнилося 54 роки: співачка вразила стрункою фігурою в купальнику.

"Рік тому, в цей день. Дорогий Бене, сиджу наодинці з собою і дивлюся на свою обручку. Почуваюся сповненою почуттів, моєму серцю хочеться співати. Як ми прийшли до цього, без перемотування. Боже мій, це моє життя", - написала 54-річна артистка в Instagram.

Фото: instagram.com/jlo/

Лопес показала дві фотографії свого романтичного весілля з Аффлеком. На одній актор несе щасливу наречену на руках, а на іншій вони цілуються на тлі святкових салютів.

Фото: instagram.com/jlo/

На своєму весіллі Дженніфер Лопес змінила три вбрання від Ральфа Лорена. Вдень зірка сяяла в лаконічній сукні з рукавами-оборками, кльошним подолом у пишних рюшах і довгою фатою.

Фото: instagram.com/johnrussophoto/

Фото: instagram.com/johnrussophoto/

Увечері вона одягла сукню з глибоким V-подібним декольте, оголеною спиною та прозорим капюшоном. Наприкінці свята співачка з'явилася в розкішній сукні, прикрашеній перлинами.

Фото: JLO BEAUTY/TWITTER

Фото: JLO BEAUTY/TWITTER

Читайте також: Як Надя Дорофєєва виглядала на обох своїх весіллях: фото з Дантесом та Кацуріним.

Свято проходило в маєтку Бена Аффлека в Райсборо, штат Джорджія. На ньому були присутні рідні та друзі знаменитостей.

"Двадцять років між юнацькими мріями та дорослим світом любові та сім'ї, принесли в цей шлюб більше, ніж будь-хто з нас міг собі уявити, — говорила Лопес про своє весілля. - Багато років тому ми й уявити не могли, що попереду на нас чекає подорож стількома лабіринтами, стільки сюрпризів, благословень та задоволень. Все завершилося в цей момент, один із найдосконаліших у нашому житті. Ми не могли б бути щасливішими".

Дивіться також, у чому виходили заміж українські зірки: фото найкрасивіших суконь.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків