Лайм

Мені потрібен чоловік, а не історична особа: Олена Зеленська розповіла, як живе їхня родина

Перша леді України дала нове інтерв'ю

Попри те, що дружина і діти Володимира Зеленського під час повномасштабної війни залишаються в Україні, сім'я бачиться не часто. Кохана президента Олена Зеленська, 19-річна донька Олександра і 10-річний син Кирило сумують за проведеним разом часом.

Читайте також: Була компанія дітей "Кварталу": донька Кравець розповіла про дружбу з Олександрою Зеленською.

В інтерв'ю ВВС перша леді розповіла, що вони з чоловіком не живуть разом, їхня родина "роз'єднана". За словами дружини українського президента, вони мають можливість бачитися, але не так часто, як хотілося б.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Коли Росія вторглася в Україну у лютому 2022 року, Олена Зеленська місяцями ховалась у секретних місцях разом зі своїми дітьми. Свій емоційний стан на початку війни вона описала як "постійне відчуття адреналіну". Згодом вона зрозуміла, що треба заспокоїтися і почати жити у нових реаліях.

Читайте також: Цього не станеться ніколи: Олена Зеленська заперечила, що піде в політику.

Перша леді також розповіла, що їй боляче дивитись, як війна вплинула на її дітей.

"Мені боляче бачити, що мої діти нічого не планують. У такому віці молоді люди. Моїй доньці 19. Вони мріють про подорожі, про нові відчуття, емоції. Вона не має такої можливості, - сказала Зеленська. - Є обмеження в часі в тому, що ви можете собі дозволити, вони існують, і ми намагаємося жити в них".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді зізнається, що ніколи не мріяла, щоб її чоловік був тією "історичною особою", якою він є сьогодні. Для неї важливо, щоби Володимир Зеленський був поруч із нею як кохана людина.

І хоча, за її словами, це прагнення може здаватися "егоїстичним", вона переконана, що у президента "справді є енергія, сила волі, натхнення та впертість, щоби пройти цю війну".

"Це може бути трохи егоїстично, але мені потрібен мій чоловік, а не історична особа... Я вірю в нього. І я його підтримую. Я знаю, що в нього достатньо сил. Для будь-якої іншої людини, яку я знаю, я думаю, ця ситуація була б набагато важчою. Він справді дуже сильна і витривала людина. І ця стійкість – це те, що нам усім зараз потрібно", – запевнила дружина Володимира Зеленського.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Олена Зеленська розповіла, на кого навчається її дочка Олександра.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня

Воював з початку повномасштабного: Сергій Танчинець повідомив про загибель на фронті брата

На війні загинув Дмитро Чендей - брат фронтмена гурту "Без обмежень" Сергія Танчинця