Лайм

У місті були вибухи: Стівен Фрай у Києві розповів, як ховався в укритті під час ракетної атаки

Актор відчув реалії життя в Україні

Знаменитий британський актор Стівен Фрай зараз знаходиться в Києві, де 6 вересня буде ведучим Саміту перших леді та джентльменів. Напередодні важливого заходу Росія влаштувала чергову ракетну атаку на столицю та інші міста України. Фраю, який зупинився у київському готелі, довелося разом з іншими гостями ховатись у підвалі, і він поділився пережитим у соціальних мережах.

Читайте також: Думав, що скрізь понівечені будинки: Стівен Фрай у Києві поділився враженнями від побаченого.

Фото: Getty Images

"Прокинувся о 4:45 ранку від наполегливого голосу, який наказав усім у готелі спускатися в бомбосховище. Отже, ми тут. Хтось показав мені додаток для завантаження: як бачите, погоджуюсь із наказом залишатися в укритті. Ми всі у підвалі готелю. Кавоварка. Лежаки. Люди весело сміються і розмовляють. Жодного звуку дронів чи ракет, які я міг би почути", - написав Стівен Фрай в Instagram.

Пізніше 65-річний актор поділився новими подробицями та показав фотографію з підвалу готелю. На ній охайно розставлені столи та стільці, де гості можуть дочекатися закінчення повітряної тривоги. Сам він поскаржився, що не додумався взяти із собою ноутбук.

Фото: https://www.instagram.com/stephenfryactually/

"Минула година, і все не ясно. Фактично нове оголошення: "Зверніть увагу, в місті вибухи. Залишайтеся в укритті". Деякі гості готелю знизали плечима і повернулися до своїх номерів 10 хвилин тому, але тепер сором'язливо з'являються знову", - розповів зірка фільмів "Вайлд", "Аліса в країні чудес", "Шерлок Холмс".

Стівена Фрая здивувало, як мирно та повсякденно виглядають київські вулиці на ранок після атаки росіян. "Київ звучить спокійно і життя продовжується", - написав він.

Фото: https://www.instagram.com/stephenfryactually/

Раніше Фрай розповів, що погодився бути ведучим Саміту перших леді та джентльменів через його тематику - "Ментальне здоров'я: стійкість та крихкість майбутнього". Актора зацікавив захід, оскільки він не лише підтримує Україну під час війни, а є засновником благодійної організації, яка займається такими проблемами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу

Як голосувати у фіналі "Євробачення-2024": інструкція для України та інших країн

У фіналі "Євробачення-2024" голосують всі жителі країн-учасниць цьогорічного конкурсу – як віддати голос за фаворита