Лайм

Блогерка Тетяна Коряк, сидячи на Кіпрі, закликала не воювати, а "домовлятися" з Росією

Жінка зробила скандальну заяву

Тетяна Коряк (Корячка) - чемпіонка України з фітнес-бікіні та блогерша з аудиторією 1 млн підписників в Instagram. До початку повномасштабного вторгнення вона жила у Харкові, а потім разом із чоловіком виїхала на Балі. Нині жінка публікує у соцмережах фото відпочинку на Кіпрі, а своїм фоловерам розповідає, що українцям не обов'язково воювати за свою свободу.

Читайте також: Блогерка Алхім назвала "нацизмом" заклики переходити українською мовою.

Фото: https://www.instagram.com/korya4ka/

Блогерці зробили зауваження за те, що вона викладає фотографії відпочинку на морі разом із чоловіком, поки в Україні жінки чекають на своїх чоловіків з війни. Коряк відповіла, що не має страждати, якщо в когось "складний період у житті".

"Не побоюсь цього сказати, якби я була чоловіком, то теж не брала б у руки зброю, - заявила вона. - Я не збираюся вбивати іншу людину ні в якому разі! Це брудні ігри, в які нас кидають політики! Якби всі думали, як я, то не було б війни!"

Блогерка прирівняла мобілізацію українців до геноциду. На її думку, Україна має не воювати з РФ, а "вирішувати все переговорами".

Фото: https://www.instagram.com/korya4ka/

"Кількість воїнів нічого не вирішить! Кого вони зараз набирають? Чоловіків без досвіду? М'ясо? Щоб що? У воїнів немає шансів! Тупо геноцид народу! - написала вона. - Мені шкода наш народ! Який зникає! Невже не можна переговорами все вирішити?"

Більш того, Тетяна Коряк вважає, що агресор нападає тому, що в Україні всі не мислять так, як вона. Жінка явно забула, хто розпочав війну, а хто бореться за справедливість.

Фото: https://www.instagram.com/korya4ka/

"Якби ви мислили як я, то інша сторона не нападала б!" – відповіла вона підписниці, яка спробувала пояснити їй сенс захисту країни.

Читайте також: Зрадниця Таїсія Повалій очорнила Україну на пропагандистському фестивалі в Росії.

Фото: https://www.instagram.com/korya4ka/

"Вчора порушила тему, щоб люди перестали гинути. Коли ти виступаєш за мир, щоб люди перестали вмирати, а ви пишете на це "ганьба", чим ви керуєтеся? Ви виступаєте проти припинення загибелі солдатів? Ми воюватимемо до останнього українця?" - обурилася вона, сидячи на пляжі.

Тетяні Коряк 34 роки, вона народилася у Бахмуті Донецької області, кар'єру будувала у Харкові і Києві. Окрім перемоги у конкурсах фітнес-бікіні, брала участь у телешоу "Міняю жінку" та "Супермама". У 2021 році була на 11 місці в рейтингу "Топ-50 блогерів України" за версією видання "Фокус".

Раніше ще одна скандальна блогерка Софія Стужук заявила, що не повернеться до України. Вона також говорила про те, що "все вирішили політики", а її позиція нічого не змінить.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа