Лайм

Модель з Бахмута і танцівниця Макса Барських: на "Міс Україна 2023" представили учасниць

Українки змагатимуться за право представляти країну на міжнародних конкурсах

Оргкомітет "Міс Україна" представив 25 учасниць національного конкурсу 2023 року. Цьогоріч через повномасштабну війну представницю України на "Міс Світу" обере не професійне журі, а українці шляхом онлайн-голосування.

Читайте також: Багато анкет від дівчат-військових. Глава "Міс Україна" розповіла про відбір в умовах війни.

Українцям пропонують обрати не лише "Міс Україну 2023", а й "Міс Інтернешнл 2023" та "Міс Земля 2023", які представлять нашу країну на міжнародних конкурсах Miss International та Miss Earth відповідно. Віце-міс стане учасниця, яка посяде друге місце у голосуванні за титул "Міс Україна", сказано на сайті конкурсу, де вже відкрито голосування, яке триватиме 14 днів.

Учасниці "Міс Україна 2023":

Фото: instagram.com/missukraine_official

Валентина Бурбело, 26 років, Луганська область

Дівчина близько 5 років професійно займалася спортивно-бальними танцями та отримувала призові місця у конкурсах, проходила курси світського та ділового етикету в австрійській школі етикету. Наразі продовжує навчатися на стиліста. Має вищу освіту журналіста. Три роки займалася моделінгом, брала участь у показах українських дизайнерів. Захоплюється психологією та спортом.

Організувала благодійний аукціон, отримані кошти, від якого були направлені на допомогу дітям-переселенцям.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Єлизавета Гончар, 23 роки, Донецька область

Професійна танцівниця, знімалася в кліпах Макса Барських, Наді Дорофєєвої, TVORCHI, Насті Каменських. Понад три роки працювала у балеті Макса Барських в українських та світових турах. Займається моделінгом, знімалася для українських та світових брендів. Регулярно відвідує спортзал, вивчає англійську та психологію.

Допомагає благодійним фондам, спрямованим на допомогу дітям, переселенцям, лікарням, військовим, тваринам та людям, які втратили свої домівки.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Катерина Дем'янова, 27 років, Донецька область

Народилася у місті Бахмут. Свою модельну кар'єру розпочала з 14 років. З 2017 року переїхала жити та працювати до Нью-Йорка. З'являлася на таких обкладинках, як Black Magazine, Institute Magazine, Citizen Magazine, VGXW Magazine та Grazia. Знімалася для багатьох світових брендів, стала постійною учасницею багатьох модних показів.

З початком повномасштабної війни активно донатить на потреби ЗСУ та підтримує переселенців з рідного міста Бахмут.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Софія Згоба, 18 років, Львівська область

Наразі проживає в Лондоні та навчається в університеті акторській майстерності, працює моделлю. Кар'єра розпочалася у 13 років, відтоді підписала контракти із всесвітньо відомими брендами. Вивчає езотерику, психологію, нутриціологію.

Сім'я Софії займається благодійністю з 2014 року та має благодійні проекти, спрямовані на людей, які постраждали від воєнних дій. Поки що допомагають гуманітарною допомогою.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Ольга Козленко 21 рік, Київська область

Здобула освіту у Варшаві за спеціальністю маркетинг і зараз займається своїм виробництвом у харчовій промисловості. Професійно займалася фігурним катанням.

Була донором крові у клініці Охматдит, привозила гуманітарну допомогу тваринам у притулки.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Юлия Король, 26 років, Київська область

Вивчилася на дизайнера одягу, виграла стипендію на навчання у міжнародному конкурсі від найпрестижнішого коледжу мистецтв Central St Martins у Лондоні. Займається живописом, її картини знаходяться в різних приватних колекціях по всьому світу. Хобі – теніс та моделінг.

Бере участь у благодійних проектах, спрямованих на допомогу дітям, організовує збори коштів на закупівлю бронежилетів та касок для ЗСУ.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Елизавета Кушнірук, 18 років, Київська область

Займалася гімнастикою, володіє трьома іноземними мовами: англійською, польською та французькою. Навчається в одному із найпрестижніших університетів Європи на журналіста.

Щодо благодійної діяльності дівчини, то допомагала притулкам для тварин, які були евакуйовані з Херсона.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Софія Крищук, 20 років, Львівська область

Учасниця "Міс Львів 2020". Вчиться на програміста у "Львівській політехніці", закінчила хореографічну та музичну школу. З 13 років займається моделінгом, була моделлю як для українських брендів, так і зарубіжних, тому відвідала багато країн.

Регулярно бере участь у благодійних зборах для ЗСУ, плете сітки. Допомагає притулкам та безпритульним тваринам.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Валерія Лизенко, 23 роки, Луганська область

Професійно займається моделінгом, є власницею модельного агентства. Любить активний вид відпочинку, ходити в гори та займатися серфінгом. За останні п'ять років відвідала понад двадцять країн світу

Допомагала дітям із окупованих територій, відвідала кілька сімей із дітьми з Херсона та Нової Каховки.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Оксана Магера, 25 років, Хмельницька область

Дизайнерка, має власний бренд одягу Two Soul і виробництво в Дубаї. У цьому році бренд був представлений на Emirates Fashion Week.

Разом зі своїм брендом організувала акцію Free Clothes for Ukrainian Girls, у рамках якої пошили костюми та безкоштовно роздавали дівчатам з України.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Решту учасниць дивіться на сайті missukraine.ua.

Тим часом оргкомітет "Міс Україна Всесвіт" обрав дівчину, яка представить країну на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт 2023".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита