Лайм

Українка з Херсона, яка перемогла на конкурсі "Місіс Світу 2023", трималася за руки з росіянкою

Вчинок жінки у фіналі конкурсу обурив українців

Нещодавно в Майамі (США) відбувся конкурс краси серед заміжніх жінок Mrs World International 2023. Корону та престижний титул здобула 36-річна українка Ірина Безсмертна, проте замість гордості принесла Україні розчарування. Уродженка Херсона стояла на сцені з росіянкою та тримала її за руку.

Читайте також: Вікторія Апанасенко не захотіла стояти поряд із росіянкою на конкурсі "Міс Всесвіт": відео.

Ірина представляла на конкурсі Америку, оскільки понад чотири роки разом із сином живе за океаном. На "Місіс Світу" молода мати позиціонувала себе як українка, піднімаючи синьо-жовтий прапор. Окрім цього в Instagram-профілі Безсмертної вказано, що вона з України.

Фото: instagram.com/irena_bessmertnaya

"Це Перемога! Головна корона наша! Я неймовірна горда бути українкою, яка представляє США на світовому рівні і завоювати головну корону! Дуже символічно - у День Прапора України і напередодні Дня Незалежності! У найвизначніший момент, я дивилася на українські прапори, що розвиваються, на перших рядах - це гріло моє серце і давало підтримку! Не дивлячись де ти опинився, важливо не забувати хто ти і з чого почався твій шлях", - написала Ірина після конкурсу, який пройшов 20 серпня.

Користувачі мережі помітили, що під час очікування оголошення результатів конкурсу Безсмертна тримала за руки учасницю з Росії Анастасію Машкіну, яка зрештою посіла друге місце. Також Ірина люб'язно фотографувалася поряд з іншою росіянкою Анастасією Тізовою.

Читайте також: Яка країна, така і місіс: у мережі висміяли переможницю конкурсу краси у Росії.

Фото: instagram.com/msworldinternational

Ірина Безсмертна переїхала з України до США чотири роки тому, вийшла заміж за американця, але продовжувала розвивати бізнес у рідному Херсоні до його окупації. З початку повномасштабної війни разом із американцями збирала кошти на допомогу Україні, а також виходила з українським прапором на вулиці Майамі.

Фото: instagram.com/irena_bessmertnaya

Читайте також про скандал на "Міс Всесвіт": учасниці з Індонезії розповіли про домагання організаторів конкурсу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита