Лайм

Вже звернулася до суду: молода кохана 83-річного Аль Пачіно розійшлася з ним після народження дитини

Створити родину не вдалося

83-річний Аль Пачіно та його 29-річна дівчина Нур Альфаллах розлучилися через три місяці після народження спільної дитини. Про це повідомило видання The Blast із посиланням на документи, з якими колишня кохана актора звернулася до суду.

Читайте також: Голлівудський актор Роберт де Ніро став батьком у віці 79 років – це його сьома дитина.

Альфаллах, яка зустрічалася з Пачіно з 2021 року, просить суд передати їй фізичну опіку над їхнім маленьким сином Романом Альфаллах Пачіно. Це дасть жінці можливість отримувати аліменти.

У заяві Нур вимагає повної фізичної опіки над дитиною із "розумним відвідуванням" батька. Вона погодилася надати Пачіно спільну юридичну опіку, що дозволяє йому брати участь у прийнятті важливих рішень у житті дитини, наприклад, навчанні, лікуванні та віросповіданні.

Фото: https://www.instagram.com/nooralfallah/

Також серед документів знайшли "добровільну заяву про батьківство", підписану обома сторонами. Документ був складений через шість днів після народження дитини та підписаний Аль Пачіно та стороннім свідком. Таким чином актор підтвердив, що є біологічним батьком дитини.

Читайте також: Костянтин Войтенко вирішив судитися з колишньою дружиною через звинувачення в насильстві.

Нур Альфаллах також хоче, щоб Аль Пачіно сплатив судові витрати та гонорар адвоката, який вестиме її справу. Точну суму аліментів поки що не встановлено: для початку суд у Каліфорнії має встановити дохід батьків, а потім винести рішення. "Суд може винести рішення про аліменти без попереднього повідомлення будь-якій із сторін", - йдеться в документі.

Фото: https://www.instagram.com/nooralfallah/

Альфаллах народила сина від Аль Пачіно 6 червня 2023 року. У оскароносного актора вже є троє дітей: 33-річна дочка від колишньої дівчини Ден Таррант та 22-річні близнюки від Беверлі Д'Анджело. Для Нур Альфаллах дитина від Пачіно стала першою. Раніше вона зустрічалася з дуже багатими чоловіками похилого віку, включаючи Міка Джаггера і Ніколаса Берггрюна.

Не лише Віктор Павлік із дружиною: відомі пари з великою різницею у віці.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі