Лайм

Не тільки Віктор Павлік з дружиною: відомі пари з великою різницею у віці

Вони побудували родини всупереч упередженням

Велика різниця у віці між чоловіком і дружиною досі викликає інтерес, а часом і засудження сторонніх. Критики висловлюються, що в основі таких шлюбів часто лежить корисливий інтерес чи наївність, а теплі почуття не витримують перевірку часом. Незважаючи на пересуди, такі пари щасливо йдуть по життю разом, і серед них багато знаменитостей – як українських, так і зарубіжних.

Читайте також: Не тільки Дорофєєва та Кацурін: хто із зірок розлучився і знайшов нове кохання під час війни.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Віктор Павлік старший за свою четверту дружину Катерину Репяхову на 29 років, і свого часу їхні стосунки жорстко критикували в мережі. Репяхову звинувачували в тому, що вона вийшла за співака "з розрахунку", а Павліка - що покинув дружину та невиліковно хворого (нині - покійного) сина заради молодої дівчини. Пара вирішила будувати своє щастя попри все, і нині вони разом виховують 2-річного сина Михайла.

"У нас дуже велика різниця у віці - майже 30 років, але у світі є багато прикладів таких шлюбів. І вік абсолютно ні до чого, якщо у нас хороші стосунки, якщо між нами кохання і у нас все класно. Катя мене розуміє з півпогляду, а не те що з півслова", - говорив Павлік про їхні стосунки.

Сама Репяхова також висловлювалася, що їм з чоловіком комфортно, цікаво і добре разом.

Фото: https://www.instagram.com/repyahovakate/

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

38-річний Володимир Остапчук - один із знаменитостей, чиє особисте життя регулярно висвітлюється у таблоїдах. Несподівано для всіх у 2023 році його третьою дружиною стала Катерина Полтавська, яка на 15 років молодша за ведучого. І хоча термін їхніх стосунків наразі невеликий, пара разом займається ремонтом у будинку Остапчука під Києвом. До речі, претензії на майно має і колишня дружина Володимира, юристка та блогерка Христина Горняк.

Читайте також: Колишня дружина Остапчука звинуватила його в непорядності та пригрозила судом через спільний будинок.

Полтавська зізнавалася, що Остапчук – її перший чоловік, і до нього вона навіть ні з ким не цілувалася.

"Я думав, що це будуть стосунки батько-дитина. Але потім я зрозумів, що у 22 роки вона вже зріла людина і розумніша, ніж більшість жінок, яких я знав у своєму житті", - ділився шоумен у своєму шоу "Мекнув - питайте".

Фото: https://www.instagram.com/vova_ostapchuk/

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Дмитру Комарову 40 років, а його дружині, ведучій новин і переможниці конкурсу "Міс Україна-2016" Олександрі Кучеренко - 25. Для обох шлюб став першим, і 15-річна різниця у віці не стала перешкодою для кохання та взаєморозуміння.

"Взагалі немає відчуття, що така велика різниця у віці. Я, насправді, ніколи не спілкувався так близько з дівчатами, які настільки від мене молодші. Я почуваюся на одному рівні з людиною за розумом. Ми абсолютно розуміємо одне одного. Нам завжди цікаво разом", - зазначав в інтерв'ю журналіст і телеведучий.

При цьому своїх стосунків на публіку подружжя не виносить. "Стосунки насамперед для себе. Є пари, які роблять це для піару. Ми робимо це для себе. Навіщо нам цей галас, шлейф, коментарі, обговорення", - висловився Дмитро.

Фото: https://www.instagram.com/aakucherenko/

Читайте також: Люблю та пишаюся: дружина Дмитра Комарова висловилася про його роботу під час війни.

Камалія та Захур

У 2023 році співачка Камалія заявила, що розлучається зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу. Причиною стала криза, з якою подружжя зіштовхнулося під час війни в Україні. Сім'я переїхала з Києва до Лондона та оселилася разом із дочкою пакистанського бізнесмена від першого шлюбу. З нею у Камалії часто спалахували конфлікти, які й вплинули на стосунки з чоловіком.

46-річна співачка молодша за свого чоловіка на 21 рік. Разом пара виховує 10-річних доньок, Арабеллу та Мірабеллу. Бажання зберегти гарні стосунки заради дітей, схоже, скріпило шлюб, що розпадався. Нині пара з'являється разом на світських заходах та щасливих фото у Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Коли Оля Полякова приховувала, скільки їй років насправді, різниця у віці з чоловіком здавалася ще більшою. Насправді Вадим Буряковський старший за 44-річну співачку на 16 років. У своєму шоу "Дорослі дівчата" з Машею Єфросиніною Полякова зізналася, що їхній парі пророкували розлучення ще під час весілля, і зараз багато критиків дивуються, що вони разом уже 20 років.

Полякова та Буряковський разом виховують 18-річну доньку Машу та 11-річну Алісу. Сама співачка заявила, що ніколи не розлучиться із чоловіком.

"З першого дня, як я зустріла свого Вадика, я ніколи більше в житті не відчувала, що можу щось втратити. Я завжди відчувала опору - те, що він мені дав і те, від чого я ніколи не зможу відмовитись. Крізь усі ці роки саме він виявився моєю стіною, моїм фундаментом, - говорила Полякова. - Я не можу сказати, що в мене ідеальні стосунки з чоловіком. У нас було різне. У нас теж є проблеми. Але почуття фундаменту - воно з першого дня зі мною. І з цієї причини я ніколи не розлучуся зі своїм чоловіком".

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil