Лайм

Костянтин Войтенко вирішив судитися з колишньою дружиною через звинувачення в насильстві

Актор відповів на заяви Валентини Марініної

Після того, як танцівниця Валентина Марініна звинуватила свого колишнього чоловіка Костянтина Войтенка у домашньому насильстві, у мережі спалахнув гучний скандал. Багато публічних людей та простих українців написали жінці слова підтримки, тоді як актора засудили. Він не одразу висловив свою позицію, але через кілька днів зважився на публічну заяву.

Читайте також: Костянтин Войтенко у відповідь на звинувачення екс-дружини у насильстві показав свою щасливу родину.

Фото: instagram.com/constantine.voytenco/

В Instagram Войтенко опублікував коротке повідомлення, в якому висловив готовність захищати свою репутацію в суді. При цьому зірка серіалу "Будиночок на щастя" не хоче виносити сварки з колишньою дружиною на загальний огляд.

"За кілька останніх днів я отримав сотні коментарів, дзвінків і питань. Мене звинувачують просто так, без будь-яких доказів, у жахливих злочинах, мені ставлять психічні діагнози, - написав Костянтин. - Я не збирався відповідати на брехню, яка лилася на мене останні три роки, але коли зараз публічно намагаються знищити і зруйнувати мою кар'єру, я змушений відповісти".

Актор заявив, що засуджує будь-які прояви насильства, і ніколи ні з ким так не чинив. Таким чином він повністю заперечує звинувачення Валентини Марініної.

Читайте також: Недороблений Вайнштейн: колишня дружина Кості Войтенка звинуватила його у домаганнях до колег.

"Не має наміру підтримувати цю тему в публічному просторі заради своєї дитини. Такі серйозні звинувачення мають вирішуватись у правовому полі. Всі питання будемо розглядати лише в суді. Усі докази та всю інформацію щодо цієї теми вже передано адвокату", - повідомив він.

Фото: instagram.com/valya.marinina/

Раніше Валентина Марініна публікувала в Instagram фрагменти переписки з Войтенком, який стверджував, що має компрометуючі ексдружину аудіо- та відеозаписи.

"У мене є 40-хвилинний аудіозапис розмови з твоєю мамою, після того, як ти пожила з нею в одній квартирі. Вона каже, що ти вбиваєш дитину. Що потрібно встановити камери спостереження у квартирі. Що потрібно забирати у тебе дитину. Що ти завжди була такою, - писав Войтенко Марініній. - У мене є відео, де ти кидаєшся на мене в машині за Емі. Де ти ображаєш мене і погрожуєш".

Сама жінка не заперечує, що поводилася "неприпустимо" у відповідь на психологічне насильство з боку колишнього чоловіка.

Фото: instagram.com/valya.marinina

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова