Лайм

Переможниця конкурсу "Місіс Світу 2023" з України пояснила, навіщо трималася за руки з росіянкою

Ірина Безсмертна відповіла на критику українців

На конкурсі краси серед заміжніх жінок "Місіс Світу 2023" у Майамі (США) перемогла українка Ірина Безсмертна. 36-річна уродженка Херсона представляла Сполучені Штати, де мешкає вже понад 4 роки. Після перемоги жінка написала, що "пишається бути українкою", але її поведінка на сцені конкурсу розчарувала багатьох. Безсмертна трималася за руки з росіянкою Анастасією Машкіною, а потім позувала для фото з іншою представницею країни-агресора, Анастасією Тізовою.

Читайте також: Вікторія Апанасенко не захотіла стояти поряд із росіянкою на конкурсі "Міс Всесвіт": відео.

Фото: instagram.com/msworldinternational

Після хвилі критики нова "Місіс Світу" поспішила виправдатися перед співвітчизниками. За її словами, на такі люб'язності вона пішла для того, щоби головна корона не дісталася росіянці.

"Я не потисла руку росіянці. Я дотримувалася інструкцій та правил конкурсу в очікуванні оголошення переможниці. Якби я не виконала вимог та інструкцій конкурсу, мене б просто дискваліфікували, і переможницею стала б росіянка, - заявила Безсмертна каналу "Київ24". - Ви хочете щоб я віддала нашу перемогу країні-агресору? Для мене це неприпустимо!"

Мабуть, переможниця "Місіс Світу 2023" нічого не чула про вчинок фехтувальниці Ольги Харлан, яка відмовилася потиснути руку своїй суперниці-росіянці попри ризик дискваліфікації та недопуску до Олімпійських ігор – найважливішої віхи у своїй спортивній кар'єрі.

"Я б із задоволенням зробила інакше. Але я мала вибір - зробити так, як я зробила, або віддати перемогу Росії! Моя перемога у світовому конкурсі акцентує на тому, що Україна зможе перемогти Росію, всупереч усім обставинам, - вважає Ірина Безсмертна. - Я дуже хочу, щоб усі зрозуміли мене правильно у цьому питанні. Для мене це є принципово важливим".

Фото: instagram.com/irena_bessmertnaya

Пізніше Безсмертна поскаржилася в Instagram на те, що журналісти телеканалу ставили їй неузгоджені питання про те, чому вона трималася з росіянкою за руки. Жінка незадоволена, що їй не спитали про Херсон та сім'ю в Україні. На думку жінки, це провокує хейт в її бік.

Раніше на "Міс Україна 2023" представили учасниць, серед них – модель із Бахмута і танцівниця Макса Барських.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита