Лайм

Взяв позицію на Запоріжжі: Олег Сенцов отримав контузію під час складного бою

Захисник показав кулю, яку дістав зі свого бронежилета

Український режисер Олег Сенцов, який раніше ділився чесними думками про війну, розповів про чергову контузію на фронті. Зокрема, він зазначив, що отримав поранення під час бойових дій на Запорізькому напрямку.

Деталі, а також фото кулі із бронежилета чоловік опублікував на своїй сторінці у Facebook. У підписі до кадру він розповів про ситуацію на ділянці фронту під Роботино, що поблизу Токмака, Запорізька область.

Читайте також: Взяв на себе відповідальність: репер Ярмак у ЗСУ став командиром підрозділу.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

"Зі мною все добре. Дякую тим, хто підтримував мене та мою родину в цей складний час. Чергова позиція взята. Нажаль цього разу не обійшлося без втрат. Багато поранених: уламки та кульові. Мені пощастило - легка контузія та знов надрив перепонки. Госпіталізуватися нема потреби, ще багато роботи, і не тільки під Роботино.

Кожен бій завжди здається складнішим, ніж попередній, але цей був насправді таким. На згадку про нього мені залишиться цей маленький "подаруночок", який знайшовся в броніку вже на базі", - йдеться у публікації Сенцова.

Нагадаємо, першу контузію режисер отримав на початку липня під час виконання бойового завдання. Тоді разом із побратимами він потрапив під артилерійський обстріл, внаслідок якого зазнав поранення в обличчя, також дрібні уламки потрапили в руку та ногу. Після короткого періоду відновлення захисник знову повернувся на лінію фронту.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

Читайте на тему: Не має значення, хто ти: мер українського міста пішов на війну, фото.

Піти на війну чоловік наважився ще у перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Спочатку він приєднався до ТРО, після чого потрапив до загону спецпризначенців, разом із якими працював на півдні України, під Гуляйполем, а також на Луганському та Донецькому напрямках. Наразі Сенцов захищає нашу країну у складі 47-ї ОМБр "Маґура". Нещодавно українець отримав звання молодшого лейтенанта.

  • Пацани прикрили: раніше Даніель Салем показав кадри своєї небезпечної роботи на фронті.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації