Лайм

Правда нікому не сподобається: Олег Сенцов поділився чесними думками про війну

Захисник зізнався, чому перестав давати інтерв'ю

Український режисер Олег Сенцов, який разом з іншими побратимами захищає нашу країну на фронті, поділився відвертими думками про війну. Зокрема, чоловік розповів про те, що йому не подобається у тилу.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці захисника у Facebook. Він опублікував фото свого бронежилета, який мив від бруду та крові. У підписі до кадру Сенцов зазначив, що наразі має можливість трохи відпочити, оскільки отримав час на коротке відновлення: "Мию свій бронік від бруду та крові. Нас відвели на коротке відновлення, але скоро знову вперед-вперед".

Читайте також: Пацани прикрили: Даніель Салем показав кадри своєї небезпечної роботи на фронті.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

Також у пості режисер також написав, що "про війну слід або брехати, або мовчати", бо правда навряд чи комусь сподобається. Саме через це він і перестав давати інтерв'ю. "Про війну треба врати, або мовчати, бо правда нікому не сподобається. Тому я перестав давати інтерв'ю", - йдеться в публікації.

Сенцов пояснив, що життя на фронті й у тилу дуже відрізняється, так само, як і поведінка людей в реальному житті та соцмережах. Наостанок українець зауважив, що варто пам'ятати якою ціною здобувається перемога, а також продовжувати допомагати українським захисникам:

"Не можу дивитися на кав'ярні, переповнені бородатими накачаними мужиками без однострою та пусті клітини в штатці свого підрозділу. Не хочу чути жарти про мелітопольску черешню та шашлики в Криму. Від нас до Криму, як до Місяця, але ми обов'язково подолаємо цей шлях. Питання тільки, скільки це займе часу. Питання скільки ще друзів перетворяться на чорно-білі фотографії. Питання, коли почне воювати вся країна, а не її частка".

Читайте на тему: Для мистецтва завжди є місце: Хливнюк висловився про концерти та патріотичні пісні під час війни.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

Нагадаємо, наприкінці липня Олег Сенцов з побратимами потрапили під артилерійський обстріл. Тоді він наголосив, що життя їм врятував Бредлі (американська бойова машина піхоти M2 Bradley). Внаслідок ворожої атаки на Запорізькому напрямку захисник отримав поранення в обличчя, дрібні уламки також потрапили в руку та ногу.

На початку липня режисер отримав контузію під час виконання бойового завдання. Після цього якийсь час він провів у лікарні, але невдовзі знову повернувся у стрій.

На захист Батьківщини Сенцов став ще у перші дні повномасштабного вторгнення. Спершу він був у ТРО, після чого потрапив до загону спецпризначенців, разом із якими працював на півдні України, під Гуляйполем, а також на Луганському та Донецькому напрямках. Наразі чоловік захищає нашу країну у складі 47-ї ОМБр "Маґура". Нещодавно він отримав звання молодшого лейтенанта.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також