Лайм

Колишня дружина Войтенка пояснила, чому публічно звинуватила актора через рік після розлучення

Жінка дала перше інтерв'ю після скандалу

Днями колишня дружина Костянтина Войтенка Валентина Марініна через соціальну мережу зробила гучне зізнання про подружнє життя з актором. Танцівниця заявила, що у шлюбі із зіркою серіалу "Будиночок на щастя" пережила всі форми насильства: фізичне, психологічне та фінансове. Тепер вона розповіла, чому повідомила такі подробиці лише зараз, адже після офіційного розлучення пройшов вже рік.

Читайте також: Костянтин Войтенко у відповідь на звинувачення екс-дружини в насильстві показав свою щасливу родину.

В інтерв'ю Аліні Доротюк Марініна зізналася, що отримує багато запитань, чому вона так довго мовчала і чому зважилася публічно з'ясовувати стосунки з колишнім чоловіком, з яким не живе разом вже два роки.

Фото: instagram.com/valya.marinina

"Якби не було спільної дитини і ми не спілкувалися, я жила б своє життя далі, спокійне, наскільки це можливо в умовах війни. А мені не було спокійно, тому що він спілкувався з дитиною. Всі ті скріни, які я виклала, це були скріни його спілкування зі мною. Погрози. І це дуже страшно, я на цьому адреналіні живу постійно", - розповіла жінка.

Фото: instagram.com/valya.marinina

Валентина, яка з дочкою зараз живе в Ірландії, додала, що навіть переїхавши за тисячі кілометрів не може жити спокійно. Марініна стверджує, що Войтенко погрожує, маніпулює дитиною і шантажує грошима. Жінка сказала, що просто втомилася.

Читайте також: Недороблений Вайнштейн: колишня дружина Кості Войтенка розповіла про його домагання до колег.

Щодо доказів фізичного насильства з боку Костянтина, то, за словами Валентини, вона мала фото синців, але вона не хоче розкривати деталі в інтерв'ю через погрози.

На запитання, чи доводитиме вона свою правоту в суді, Марініна сказала, що з міркувань безпеки її та дитини не відповідатиме на це питання.

Раніше Костянтин Войтенко заявив, що буде судитися з колишньою дружиною через звинувачення в насильстві.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян