Лайм

Зрадниця Ані Лорак завірила росіян, що ніколи не допомагала військовим ЗСУ

Співачка записала виправдання

Українці продовжують тролити Ані Лорак, яка зрадила свою країну. Після жарту блогера Антона Ходзи про те, що артистка таємно наближає перемогу України, концерти співачки в РФ почали масово скасовувати, а саму артистку росіяни вимагали визнати іноагентом. До глузувань над зрадницею доєднався волонтер Сергій Стерненко.

Читайте також: "Ані Лорак все знала": в мережі ширяться фотожаби і меми на ліквідацію Пригожина.

На своїх сторінках у соцмережах активіст поширив інформацію, що Ані Лорак передала українським військовим 80 тисяч гривень на придбання дронів. "Дякую Кароліні, яка навіть за таких непростих умов продовжує підтримувати боротьбу проти російських виродків!", - видав Стерненко "правду" для росіян. І додав, що артистка не вперше допомагає ЗСУ.

Фото: instagram.com/anilorak

Наробивши шуму в РФ, Стерненко видалив допис. Російські ЗМІ та Телеграм-канали почали цькувати Ані Лорак, яка нещодавно увійшла до складу журі російського проекту "Ти супер", який виходитиме на каналі НТВ. Співаці довелося записати виправдання.

"Останнім часом жахаюся кількістю брехливої інформації про себе. Ще у 2008 році я отримала багато любові та визнання від простих людей у Росії", - пише уродженка Буковини на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Не бігала, не хвалилася: Сергій Притула потролив Таїсію Повалій щодо її "підтримки" України.

За словами Лорак, вона ніколи не жертвувала гроші на військові цілі, тому всі звинувачення у допомозі ЗСУ є абсолютною брехнею. А ось дітям-сиротам та біженцям з України допомагає "за покликом серця".

"Я ніколи нікому не надавала і не збираюся надавати жодної військової допомоги, тому що це суперечить усьому тому, у що я вірю. Я - співачка, а не політик. І я щиро вірю, що тільки любов і музика здатні об'єднати нас у світі, - заявила вона. - Всім нечесним ЗМІ раджу перестати маніпулювати моїм ім'ям і займатися чесною журналістикою, яка базується на правдивих фактах, а не на фейкових вкидах".

Фото: instagram.com/anilorak

Після поста Лорак Стерненко знову потролив артистку-зрадницю.

Фото: twitter.com/sternenko

Раніше українці зірвали концерт зрадниці Ані Лорак у Туреччині.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації