Лайм

Зможу поділитися досвідом: зрадниця Ані Лорак отримала нову роботу у РФ

Зірка вирішила не відмовлятися від кривавих рублів

Співачка Ані Лорак, яка мовчить про війну у рідній країні та чиї концерти за кордоном скасовують українці, похвалилася новою роботою у РФ. Артистка знайшла ще один спосіб заробляти криваві рублі: зокрема, тепер вона це буде робити на одному із російських телеканалів.

Виконавиця стала журі проекту "Ти супер", який виходитиме на каналі НТВ. Там вона обиратиме дітей-вокалістів та для деяких із них стане наставницею, як повідомляють російські пропагандисти. Разом із Лорак у зйомках шоу приймуть участь артисти-путіністи: Олексій Воробйов, Леся Чеботіна та Ігор Крутий.

Читайте також: Давня традиція: гурт The Killers пояснив появу росіянина на сцені під час концерту у Грузії.

Фото: instagram.com/anilorak

"Я чудово знаю, що таке стояти на сцені, будучи конкурсантом, і на що звертати увагу, коли ти перебуваєш у ложі журі. І я зможу поділитися цим досвідом. Головне завдання – оцінювати не мить, а розглянути потенціал", - висловилася про свою нову роботу артистка.

В шоу "Ти супер" беруть участь діти, які потрапили до дитячих будинків та шкіл-інтернатів, а також діти з прийомних сімей. І саме вони будуть демонструвати суддям-пропагандистам свої таланти.

У коментарях тим часом українці критикують співачку за зневажливе ставлення до Батьківщини. Росіяни своєю чергою обурюються, чому це виконавиця не розхвалює на кожному кроці злочинну політику Кремля, а підтримує її лише за допомогою мовчання.

Читайте на тему: Російська акторка Антонова, яка знімалася в Україні, підтримала рішення синів вбивати українців.

Нагадаємо, колишня українка обрала для себе позицію мовчання після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. На якийсь час вона повністю зникла із соцмереж, проте вже за кілька місяців повернулася. А згодом у мережі почали публікувати відео її виступів у РФ. На негативні коментарі з боку українців про зрадливу позицію Лорак вирішила не звертати уваги.

Фото: instagram.com/anilorak

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації