Лайм

Зрадниця Таїсія Повалій очорнила Україну на пропагандистському фестивалі в Росії

І зізналася в любові країні-терористці

Уродженка Київської області Таїсія Повалій, яка після великого нападу РФ прийняла бік кремлівського диктатора і заявила, що "Путін позбавляє світ від нацизму", очорнила Україну і зізналася в любові Росії.

Днями зрадниця виступила на фестивалі патріотичної пісні "Время героев" в Уфі, а також на гала-концерті конкурсу "ПесниZаРодину" в Кемерово, де розважала громадян країни-терористки піснями про "неподкупную Русь, край Есенина" и "Женщина, которая любит". Після виступів Повалій надала коментарі пропагандистським ЗМІ, де видала порцію цинічних заяв.

Читайте також: Таїсія Повалій похвалилася, як змусила 80-річну маму переїхати до Москви під час війни.

Кадр із відео Фото: instagram.com

В Уфі путіністка зізналася "великій країні" Росії та її жителям у любові.

"Хочеться сьогодні сказати слова подяки улюбленій країні, великій країні. Росія, я люблю тебе. Люблю вас, мої дорогі", - сказала Повалій зі сцени для напівпорожньої площі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від tpovaliy_best (@tpovaliy_best)

А після виступу окремо розхвалила Башкортостан - країну на Південному Уралі та у Приураллі у складі РФ, та її столицю Уфу.

"Я дуже люблю Уфу. Башкортостан – моя улюблена країна, яку я відвідую вже кілька разів, і я прям кожного разу закохаюся все більше і більше", - сказала вона пропагандистському виданню за лаштунками.

У Кемерово Повалій співала на тлі літери Z, яка є неофіційним символом вторгнення росіян в Україну, і танцівниць у кокошниках – символу всього російського.

Читайте також: Цьому не місце в Україні: Оля Полякова ритуально спалила свій кокошник.

"Ты дала мне силы несметные, ты – любовь моя и спасение. Ах, ты, Русь моя, песня светлая, край березовый, край Есенина. Ты изведала горя горького, но всегда была всем заступницей. Ах, ты, Русь моя, песня гордая, беззаветная, неподкупная!", - співала Повалій.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від tpovaliy_best (@tpovaliy_best)

Після виступу артистка-зрадниця заявила, що "патріотичні" пісні виховують духовність у російської молоді, якої українцям не вистачало.

"У наш час обов'язково потрібні пісні патріотичні. Час такий, розумієте. Чим більше на нас хочуть посягнути, тим ми маємо бути згуртованішими, бути патріотично налаштовані, повинні бачити, бути разом. Я думаю саме такі пісні вирощують ту молодь, яку не можна буде потім ось так ось підкупити. Коли був переворот в Україні, я жила там. Я знаю на своєму досвіді, як це складно і як людям не вистачало духовного виховання, щоб усі переживали за сім'ї, щоб усі думали про своє майбутнє. Тому патріотична пісня виховує духовність. І я впевнена, що майбутнє у Росії велике. І наша молодь – вона могутня, вона мудра", - розхвалила Повалій країну-агресорку.

Кадр із відео Фото: instagram.com

Раніше Павло Зібров пояснив прокремлівську позицію Таїсії Повалій.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування