Лайм

Віталій Козловський привітав з Днем танкових військ України та показав свої будні на фронті

Чоловік поділився новими подробицями військового життя

Віталій Козловський - український виконавець та військовослужбовець Нацгвардії. Після проходження бойової підготовки та складання присяги він відправився на позиції, і тепер час від часу висвітлює у соцмережах подробиці життя на фронті.

Так, цього разу чоловік привітав із Днем танкових військ України, який щорічно відзначається 14 вересня. Крім того, у Instagram-stories він показав, як проходять його військові будні.

Читайте також: Мурахи по шкірі: Козловський показався в прифронтовому місті, де росіяни скоїли страшний злочин.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

В опублікованому короткому ролику можна побачити, як артист їде разом з іншими побратимами на танку. Він позував у футболці кольору хакі та камуфляжних штанах. Також на чоловікові були чорні сонцезахисні окуляри. "З днем танкових військ України!" - лаконічно підписав відео Козловський.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, Віталій отримав повістку в червні цього року. Його відправили на військові навчання і після складання присяги він подався на фронт. Нині співак служить у Нацгвардії у штурмовій бригаді "Рубіж".

Коли у нього з'являється вільна від роботи хвилина, він не забуває про свою аудиторію в соцмережах та розповідає їм, як проводить час, а саме показує умови життя на фронті та навіть демонструє, як готує їсти в польових умовах.

Читайте на тему: Пацани прикрили: Даніель Салем показав кадри своєї небезпечної роботи на фронті.

Віталій Козловський - український співак, заслужений артист України. Переміг в першому сезоні музичного телепроекту "Шанс" в 2003 році, з піснею "Чорнобривці". Брав участь у конкурсі "Нова хвиля" в 2004 році. У 2006 році став бронзовим призером першого сезону українського проекту "Танці з зірками" разом з партнеркою Ксенією Горб. 18 березня 2010 року брав участь у національному відборі учасників конкурсу "Євробачення -2010" в Осло.

В 2012 році розірвав стосунки зі своїм продюсером Ігорем Кондратюком та почав новий творчий шлях записавши пісню "Сияние". В тому ж році випустив кліп на пісню, який зняв Алан Бадоєв.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі