Лайм

Віталій Козловський показав "маленьких сусідів", з якими живе у бліндажі: фото

Знаменитість розповідає підписникам про свою нову реальність

Співак та військовослужбовець Віталій Козловський у соцмережах часто ділиться подробицями фронтового життя. Так, раніше він прокоментував свою службу промовистим фото, а також показався у бліндажі. Цього разу артист розповів, з якими "маленькими сусідами" доводиться мешкати поруч.

В Instagram-stories виконавець опублікував кадри, на яких можна побачити гризуна у бліндажі. Імовірно, це білозубка мала (Crocidura suaveolens) - дрібний ссавець, вид роду білозубка (Crocidura) родини мідицеві (Soricidae) ряду мідицеподібні (Soriciformes). Вид є одним з найменших серед ссавців України і у той самий час найменшим хижим дрібним ссавцем. "Живемо в бліндажі з маленькими сусідами", - висловився Козловський про пухнастих сусідів.

Читайте також: Зробить ворогам "піна коладу": у мережі відреагували на мобілізацію Віталія Козловського.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нещодавно Віталій мобілізуватися до Національної гвардії України. Музикант пройшов бойову підготовку, склав присягу, після чого відправився на позиції. Пізніше в соцмережах він зізнався, що сумує за сценою та творчим життям, проте по-іншому сьогодні він не може:

"Не про таке життя я мріяв. Але сьогодні по-іншому не можу. Хоча, дуже сумую за своїми та за сценою", - говорив артист. "Я офіційно став військовим, адже маю свій військовий квиток - не знаю, радіти цьому чи плакати. А ще жетон, який на сленгу військових називають "смертник", - також висловлювався про військове життя він.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Читайте на тему: Макс Барських, Потап та інші зірки, які записувалися в добровольці, але так і не стали до зброї.

Нагадаємо, Козловський отримав мобілізаційну повістку у середині червня. Йому видали військову і відправили на бойові навчання. Чоловік у соцмережах демонстрував підписникам, що вивчав бойову зброю, навчався стрільбі, а також опановував навички першої медичної допомоги.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Віталій Козловський - український співак, заслужений артист України. Переміг в першому сезоні музичного телепроекту "Шанс" в 2003 році, з піснею "Чорнобривці". Брав участь у конкурсі "Нова хвиля" в 2004 році. У 2006 році став бронзовим призером першого сезону українського проекту "Танці з зірками" разом з партнеркою Ксенією Горб. 18 березня 2010 року брав участь у національному відборі учасників конкурсу "Євробачення -2010" в Осло.

В 2012 році розірвав стосунки зі своїм продюсером Ігорем Кондратюком та почав новий творчий шлях записавши пісню "Сияние". В тому ж році випустив кліп на пісню, який зняв Алан Бадоєв.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"