Лайм

Зірка серіалу "Секс і місто" Крістін Девіс зустрілася з біженцями з України

Акторка відвідала українців у Кишиневі

Американська акторка Крістін Девіс, найбільш відома за серіалом HBO "Секс і місто", а також за фільмами-продовженням, відвідала Молдову, де зустрілася з українськими біженцями.

Читайте також: Король Чарльз у Берліні зустрівся з українськими біженцями та сказав, що молиться за них: фото.

Своїми враженнями від спілкування з українцями, які через російське вторгнення вимушено залишили свої домівки, акторка поділилася з виданням Daily Mail. Крістін Девіс - посол доброї волі ООН у справах біженців (UNHCR).

Фото: instagram.com/refugees

"Для мене велика честь бути тут, у Молдові, проводити час з українськими біженцями та місцевими громадами. Вони зійшлися як одне ціле, приносячи надію у дуже сумну ситуацію. Проблеми, з якими довелося зіткнутися біженцям через те, що вони були змушені покинути свої домівки, неймовірні. Тим не менш, завдяки солідарності та щедрості молдавських громад вони змогли знайти надію далеко від дому та відновити своє життя", - сказала Девіс.

Читайте також: Названо два міста, з яких з лютого 2022 року виїхало за кордон найбільше українок.

Акторка додала, що була глибоко зворушена силою, виявленою українськими біженцями в Молдові.

"Ніхто не планує ставати біженцем, і, незважаючи на несамовитий досвід залишити свої домівки та близьких, багато хто з них знову будує своє життя в Молдові. Ці зміни були б неможливі без доброти молдавського народу, який прийняв українських біженців, виявивши до них співчуття та підтримку, на які вони заслуговують", - зазначила Крістін.

У "Сексі і місті" та двох частинах продовження серіалу, які отримали назву "І просто так", Крістін Девіс зіграла роль Шарлотти Йорк. Наразі акторка зайнята на зйомках третього сезону.

Фото: instagram.com/iamkristindavis

Раніше американська акторка Анджеліна Джолі закликала світ допомагати українським дітям, які стали жертвами війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків