Лайм

Пропонували 100 тисяч євро: Ротару відмовляється виступати у РФ після початку повномасштабної війни

Співачка дала зрозуміти, що не співатиме перед рашистами ні за які гроші

Українська виконавиця Софія Ротару раніше заявляла, що є аполітичною, однак з початком повномасштабного вторгнення позиція артистки кардинально змінилася. Хоч і рідко, але у соцмережах вона демонструє шанувальникам свої проукраїнські погляди, а також відмовляється виступати в країні-агресорці РФ, навіть якщо за це окупанти готові заплатити чималу суму.

Так, стало відомо, що Ротару не захотіла заспівати на корпоративі у державі-терористці, хоча за це їй пропонували 100 тисяч євро. Про це російській пресі розповіла модель Анна Калашникова.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Як заявила росіянка, українська співачка тяжко переживає війну в Україні, тому повністю відмовилася від концертної діяльності, а тим паче виступів у Росії.

Читайте також: Після спроби залишити країну на човні онук Софії Ротару виїхав з України.

"Вона не в настрої, через ситуацію, що відбувається, повністю відмовилася від концертної діяльності. Я знаю, що їй і в грудні пропонували корпоративи. Але вона навідріз відмовляється. Софія Михайлівна близько до серця бере все, що відбувається, їй важко зібратися", - сказала Калашникова.

Нагадаємо, про війну в Україні артистка говорить не багато, проте після чергового жахливого обстрілу з боку росіян, висвітлює фото моторошних наслідків у соціальних мережах. На початку серпня Ротару опублікувала пост, яким дала фанатам зрозуміти, що вона знаходиться в Україні і виїжджати нікуди не збирається.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

28 лютого, у перші дні повномасштабної війни, виконавиця оприлюднила пост з наступними словами:

"Незалежність і Свобода коштує дорого - це правда, але невже вона варта того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей і руйнували міста України. Ці факти розривають моє серце на частини! Я в Києві! Молюся за наших захисників і МИР в УКРАЇНІ. Пишу цей текст і так, мої руки тремтять. Тремтять, бо по всій Україні точаться жорстокі бої… Сил нам усім і Миру!".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків