Лайм

Посвята в артилеристи: Віталій Козловський показав, як стріляє з гаубиці

Користувачі мережі висловили артисту слова підтримки та подяки

Український виконавець, а нині і військовослужбовець Віталій Козловський поділився новим відео з фронту. Зокрема, він показав посвяту у артилеристи.

Відповідний ролик з'явився на сторінці артиста в Instagram. На відео можна побачити, як Козловський стріляє з гаубиці. "Ну що, справжній артилерист?" - запитує у нього побратим. "Так", - відповідає Віталій. Проте залишається невідомим, чи справді співак буде воювати на позиції артилериста, чи все ж посвята була лише символічною і він мав можливість постріляти з гаубиці.

Читайте також: Вже втретє: в Києві пошкодили автівку Сашка Положинського, який служить у ЗСУ.

Тим часом у коментарях колеги та шанувальники бажають захиснику наснаги, а також висловлюють йому слова подяки і підтримки. У більшості коментарів йдеться про те, щоб чоловік беріг себе, перебуваючи на фронті.

Нагадаємо, Козловський отримав повістку у червні цього року. Після цього він відправився на бойову підготовку, склав присягу та став військовослужбовцям Нацгвардії у штурмовій бригаді "Рубіж". Проте, після опублікованого ролика, можливо, його військова позиція та звання зміняться. У вільний від служби час, Віталій активно веде соцмережі, де висвітлює подробиці фронтового життя та ділиться своїми думками.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Читайте на тему: Пацани прикрили: Даніель Салем показав кадри своєї небезпечної роботи на фронті.

Віталій Козловський - український співак, який здобув популярність після перемоги у першому сезоні музичного телепроекту "Шанс" в 2003 році з піснею "Чорнобривці". Брав участь у конкурсі "Нова хвиля" в 2004 році. У 2006 році став бронзовим призером першого сезону українського проекту "Танці з зірками" разом з партнеркою Ксенією Горб. 18 березня 2010 року брав участь у національному відборі учасників конкурсу "Євробачення -2010" в Осло.

В 2012 році розірвав стосунки зі своїм продюсером Ігорем Кондратюком та почав новий творчий шлях записавши пісню "Сияние". В тому ж році випустив кліп на пісню, який зняв Алан Бадоєв.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності