Лайм

Мама не знала, що вагітна: Інна Мірошниченко розкрила історію народження названого сина

Сім'я озвучила нові деталі усиновлення

Зіркове подружжя Тимур Та Інна Мірошниченки влітку цього року стали прийомними батьками для 2-річного хлопчика із Житомирського дитячого будинку. Після завершення процесу усиновлення вони розповідають про життя малюка у новій родині та діляться подробицями щодо його лікування, яке необхідно пройти.

Цього разу пара також розповіла історію народження маленького Марселя. Зокрема, вони зазначили, що біологічна мама малюка до останнього не знала про свою вагітність.

Читайте також: Хвороба прийшла тихо: Інна Мірошниченко розповіла про серйозний діагноз названого сина.

Мірошниченки з дітьмиФото: instagram.com/_inna_mi_

"За документами, мама не знала, що вона вагітна, поки не почала народжувати. Потім він провів чотири місяці в інтенсивній терапії. Там йому зробили складну операцію, у нього були певні вади системи травлення, не сумісні з життям... Він чотири місяці боровся для того, щоб вийти на ту точку старту, з якої діти починають життя - це вага та можливість самостійно дихати. Після цього його перевели до дитячого будинку", - сказала Інна Мірошниченко у ролику, який організація Unicef опублікувала до Дня усиновлення.

"Перші місяці свого життя він просто наздоганяв те, чого йому бракувало при народженні. Тому зараз там за розвитком йому не два роки, а рік з копійками десь. Коли нам зачитували, який в нього там синдром такий-то, хвороба така-то, і те, і це… Все, про що ми думали тоді, якщо попри все це хлопчик реально досі бореться за життя, в нього стільки сил, то коли їй потрапить в сім'ю, в нього все буде добре", - також висловилася вона.

"Найголовніша розвага в нас – це ходити. Він тільки навчився більш-менш ходити, ще не дуже впевнено, тому можемо окремо тільки з ним це робити… І тому ми тут всі коридори всі сходи… Абсолютно годинами можемо ходити", - додали багатодітні батьки.

Читайте на тему: Усиновлення не для бездітних: Інна Мірошниченко відповіла, чому сама не народила третю дитину.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UNICEF Ukraine (@unicef_ukraine)

Нагадаємо, стати прийомними батьками Мірошниченки планували ще до початку повномасштабної війни, і після 24 лютого 2022 року їхні плани лише посилилися. Після тривалого процесу усиновлення та збору усіх необхідних документів вони змогли досягнути бажаного і у серпні цього року усиновили хлопчика.

Пізніше батьки повідомили, що переназвали його Марселем: "В нього було інше ім’я, але коли ми з ним побули декілька днів разом і зрозуміли, що він не той, за кого себе видавав. Що він насправді Марсель". Пара також виховує двох власних дітей: 5-річну Мію та 3-річного Марка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни