Лайм

Тимур Мірошниченко з дружиною розповіли, чому не будуть приховувати від сина правду про усиновлення

Подружжя проти таємниці усиновлення

Цього літа Тимур та Інна Мірошниченко стали батьками для хлопчика з житомирського дитячого будинку. Зараз Марселю два роки, і коли він трохи підросте телеведучий з дружиною мають намір розповісти прийомному синові, як він з'явився в їхній сім'ї.

Читайте також: Мама не знала, що вагітна: Інна Мірошниченко розкрила історію народження названого сина.

В ефірі телемарафону "Єдині новини" подружжня пара заявила, що вони проти таємниці усиновлення і пояснили чому. Інна як юрист знає, що таємниця усиновлення – це право усиновлювачів, і вони можуть її зберігати або ні. В їхньому випадку, за словами дружини Мірошниченка, приховати правду буде неможливо через їхню медійність та двох спільних дітей.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Ми не можемо змусити мовчати старших дітей. Так чи інакше мине два роки, Мія чи Марко скажуть про те, що був час, коли Марселя не було, чи був час, коли батьки їздили до Марселя до дитячого будинку. Ми люди публічні, всі знають, що у нас двоє дітей. То звідки раптом з'явилася б третя?", - сказала вона.

Інна додала, що не хоче, щоби Марсель дізнався від когось, що він з дитячого будинку. Вона вважає, що усиновлена дитина – це абсолютно нормально.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Таємниця - це коли приховують те, що не хочуть говорити і чого соромляться. Чому приховувати те, що у дитини дещо інший шлях?", - каже Мірошниченко.

Інна і Тимур зазначили, що саме своїм прикладом хочуть показати суспільству – усиновлена дитина абсолютно нічим не відрізняється і має такі ж права, як і інші.

Читайте також: У нього було інше ім'я: Тимур Мірошниченко з дружиною розповіли, чому переназвали прийомного сина.

Нагадаємо, усиновити дитину сім'я Мірошниченко планувала ще до початку повномасштабного вторгнення, проте війна лише прискорила їхні плани. У соцмережах пара час від часу ділилася подробицями процесу усиновлення, а також скаржилася на українські дитбудинки.

Нещодавно Інна розповіла про життя дітей у дитячих будинках: Закривають у шафах, ламають кінцівки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв