Лайм

Поїхала з Англії: Оля Полякова зізналася, де вчиться її 18-річна донька Маша

Знаменитість заінтригувала шанувальників

Співачка Оля Полякова розповіла про навчання 18-річної доньки Марії. Як відомо, раніше дівчина подалася до Лондона, аби там здобувати музичну освіту. Проте нині артистка повідомила, що її дитина більше не навчатиметься за кордоном.

Детальніше про це Полякова розповіла в Instagram-stories. Зокрема, вона вирішила відповісти на питання, яке цікавого її прихильників. "Ваша донька Марія повернулася в Україну чи продовжує навчання у Британії?" - поцікавився хтось із користувачів мережі.

Читайте також: Поганий фотошоп: Оля Полякова зменшила талію дочки на фото в купальнику.

Полякова з донькоюФото: instagram.com/mashapolyakova

"Маруся поїхала з Англії, вже не буде там навчатися. Поки що навчається в музичній академії імені Чайковського в Києві, на композиторському відділенні. Готується до чогось дуже крутого, а до чого – скажу вам пізніше", - відповіла на це виконавиця, заінтригувавши людей своєю заявою.

Нагадаємо, в минулому році Марія Полякова вступила до музичного коледжу Лондона BMus на інтегрований ступінь. Про своє рішення навчатися у іншій країні дівчина говорила так: "Я вважаю, що хобі має приносити заробіток. Я творча людина, але завжди думаю: що мені це може принести? Музика для мене – те, що я люблю, і те, чим я хочу заробляти собі на життя, - коментувала дівчина вибір своєї професії. - Поки я почну тут, тому що найближчі 4 роки я до України не зможу повернутися. Навіщо мені їхати туди, якщо тут я можу отримати набагато кращу музичну освіту? А далі побачимо…".

Але, як відомо зараз, плани Полякової-меншої змінилися, і вона все ж таки вирішила повернутися до рідного Києва та отримати музичну освіту в Україні.

Читайте на тему: Син Осадчої, донька Фреймут та інші діти зірок, які живуть і навчаються за кордоном.

Маша ПоляковаФото: instagram.com/mashapolyakova

Маша Полякова - старша донька співачки. Також у шлюбі із бізнесменом на ім'я Вадим артистка народила доньку Алісу. У Британії Марія жила та навчалася близько року. Вона, як і її знаменита мама, у майбутньому планує стати відомим музикантом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті