Лайм

Лідії Таран виповнилося 46 років: телеведуча розповіла, як живе у Франції з дочкою

Жінка поділилася серією сімейних фото

19 вересня 46-й день народження відзначає українська ведуча та журналістка Лідія Таран. З нагоди свята вона опублікувала пост у соцмережах, у якому поділилася своїми думками про життя у Франції.

Так, у Instagram знаменитість написала, що останній рік був продуктивним, оскільки їй вдалося скласти екзамени у французькому виші, до якого, нагадаємо, жінка вступила у 44 роки. А також написати об'ємну наукову роботу про виклики українських медіа у період війни. Ці та інші завдання ускладнювало лише одне – їх потрібно виконати французькою.

Читайте на тему: Син Осадчої, донька Фреймут та інші діти зірок, які живуть і навчаються за кордоном.

Фото: instagram.com/lidiyataran

"Вийшло скласти-перескласти екзамени і якось довести до диплому М1. Це означає магістр з комунікацій 1 ступеню, і це було б зовсім нескладно. Якби не було французькою. Написала мемуар, тобто таку велику наукову роботу, вона про нові виклики українських медіа під час війни. Це взагалі було б просто. Якби знову таки - не було французькою. Як і усний захист цього 186 сторінкового опусу", - йдеться у публікації.

Фото: instagram.com/lidiyataran

Окрім того, Таран також розповіла про роботу кореспонденткою каналу "1+1", на продовжує працювати, знаходячись у Франції: "Ми майже рік пропрацювали як корпункт рідного каналу у Франції. Не рахувала, скільки зробили сюжетів, і скільки разів бігли на останній потяг, але я для себе це бачила, як робити все, аби "зшивати" українців там і тут. І я можу сказати, що в наших матеріалах так і було. Бо так і є".

Фото: instagram.com/lidiyataran

Що стосується доньки знаменитості Василини, то найбільше дівчина пишається тим, що їй вдалося з'їздити у табір у Карпатах. Поїздка не завадила дівчині успішно здати перехідні екзамени у французькому ліцеї. "Вона найбільше пишається двома місяцями пластових таборів у Карпатах - з друзями і в наметах. А зовсім не зданими круто перехідними екзаменами в ліцей. Знов таки французькою", - зазначила Лідія.

Читайте також: Переїхала в Австралію, змінила роботу і чоловіка: куди зникла співачка Юлія Рай.

Фото: instagram.com/lidiyataran

"Одне своє життя я живу в кількох паралельних реальностях. Але з одним бажанням, як і у всіх українців. Тож прошу вас про свіжий донат тим, кому вважаєте за потрібне. Привітайте мене таким чином, і погребемо далі", - підсумувала ведуча.

Фото: instagram.com/lidiyataran

Нагадаємо, Лідія Таран - українська телеведуча. Володарка премій "Телезірка" та "Телетріумф". Володіє англійською та французькою мовами. У період повномасштабного російського вторгнення в Україну перебралася разом із донькою до Франції. Була заміжня за ведучим Андрієм Доманським, від якого виховує Василину. Пара розучилася у 2010 році. Тоді ЗМІ писали, що Доманський нібито почав зустрічатися з іншою жінкою. Проте сама Таран пізніше розповіла, що він є чудовим батьком, і що вони спілкуються щодо виховання їхньої спільної доньки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші