Лайм

Українці в "Дії" проголосували за журі Нацвідбору на "Дитяче Євробачення-2023": хто переміг

Участь у опитуванні прийняли більше 600 тисяч користувачів

"Суспільне" назвало імена суддів фіналу Національного відбору на "Дитяче Євробачення-2023". Так, після голосування у застосунку "Дія", яке тривало з 11 по 17 вересня, переможцями стали Ігор Кондратюк, Jerry Heil та alyona alyona.

Свої голоси за журі встигли віддати близько 630 тисяч українців. Кондратюк набрав 28, 16%, Jerry Heil – 24, 93%, alyona alyona – 20, 91%.

Читайте також: Де і коли відбудеться "Євробачення-2024": організатори назвали місто і дату.

Фото: suspilne.media

Нагадаємо, Ігор Кондратюк телевізійний ведучий, продюсер та шоумен. Є співавтором співочих шоу "Караоке на майдані", "Шанс". Був суддею "Україна має талант" та "Х-фактор".

"Попри війну, постійні повітряні тривоги, бомбардування міст і сіл, блекаути та інші негаразди, українські діти знаходять у собі бажання і наснагу розвивати свої таланти. Для мене велика честь обирати серед цих найкращих, найяскравіших зірочок, представника від України на "Дитяче Євробачення-2023", - говорив чоловік, за якого проголосували понад 177 тисяч користувачів.

Фото: suspilne.media

Jerry Heil – артистка, музикантка та авторка пісень. У цьому році стала лауреаткою премії Music Moves Europe Awards. Є засновницею музичного лейблу Nova Music.

"В сучасних реаліях буде дуже важко обрати переможця. Ми всі на межі нервової напруги. Кожна дитина буде вірити, що саме її пісня має представити Україну в конкурсі — і кожна буде права! Тому що кожна дитина зараз — голос України. Через війну українські діти дуже швидко подорослішали. Переможець чи переможниця — це молодий талант, в чистому голосі якого з’єднаються дитяча щирість і дорослий погляд на світ", - каже дівчина, яка за результатами голосування отримала 157 тисяч голосів.

Фото: suspilne.media

alyona alyona – реперка, композиторка та авторка пісень. Є співзасновницею музичного лейблу Еnko. У 2020 році потрапила до Європейського списку Forbes "30 до 30".

Читайте на тему: Сюрприз для фанатів: в Україні оновили правила Нацвідбору на "Євробачення-2024".

"Для мене це можливість використати отриманий досвід, знання і навички у музиці, щоб обрати гідного представника або представницю від України на "Дитячому Євробаченні". Це про об'єднання з суспільством та можливість зробити свій внесок у розкриття дитячих талантів. Хочеться бути корисною для наших дітей, бути для них натхненням, мотивувати і стимулювати не боятися.

У фіналістах я не буду шукати чогось конкретного, для мене це працює на рівні відчуття. Важливо, щоб діти були собою і розуміли, що вони їдуть на конкурс представляти нашу країну на весь світ, аби розуміли, навіщо вони це роблять", - каже українка, за яку проголосували близько 131 тисячі українців.

Фото: suspilne.media

Фінал дитячого "Євробачення" пройде 1 жовтня, у неділю, о 18:00. Трансляція відбудеться на телеканалі та сайті "Суспільне культура", а також на Facebook та YouTube каналі Євробачення Україна. Переможця буде обрано за результатами голосування суддів (50%) та глядачів (інші 50%).

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil