Лайм

Далі так не можна було: Alyosha пояснила, чому повернулася в Україну після 1,5 років життя у США

Знаменитість озвучила детальну відповідь

Після тривалого перебування у США виконавиця Alyosha, дружина артиста Тараса Тополі, разом із дітьми повернулася до рідної країни. Пізніше вона пояснила причину такого рішення.

Зокрема, в інтерв'ю Славі Дьоміну співачка розповіла, що більше не могла залишатися у США на відстані зі своїм обранцем, і головним чином рішення повернутися було спрямоване на те, аби родина нарешті воз'єдналася та далі могла продовжувати будувати стосунки разом.

Читайте також: Марічка Падалко зачарувала кадрами родинної фотосесії з трьома дітьми.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

"Це рішення було спрямоване на те, щоб ми були разом. Це важливо. Це найважливіше, тому що далі так бути не могло. Він не збирався прилітати жити в Америці, а я не збираюся жити так далі - з дітьми у мами Тараса. Я доросла людина, мені 37 років, у мене троє дітей, я хочу бути зі своєю сім'єю. Я розумію всі ці умови і пункт, що це війна, і він спрацьовував певний час. Але зараз я можу втратити набагато більше. Тут потрібно дотримуватися правил безпеки, і все буде ок. Але ми разом. І це найголовніше", - говорить жінка.

Alyosha не приховує, що коли повернулася до України, то стала сприймати війну по-іншому. Вона визнала, що помилялася, коли опублікувала у соцмережах пост про те, що матерям потрібно вивозити своїх дітей з країни, аби захистити їх від ракетних атак та обстрілів.

"У мене були пости в Instagram, коли я писала з Америки, коли я висловлювала своє нерозуміння, чому жінки не вивозять дітей у безпечні місця. Але я мала на увазі гарячі точки. Мене сприйняли загальним чином, і було велике обурення. Але там це сприймається набагато більше, глибше і небезпечніше. Ти себе накручуєш так, що просто… Зараз я розумію, що я неправильно висловилася. Тепер я розумію і відчуваю, як це… Розумію і відчуваю зовсім інакше, ніж це було там. І я дуже щаслива, що ми нарешті можемо бути тут", - прокоментувала артистка.

Читайте на тему: Рідко користуюся: Анатолій Анатоліч показав документ, з яким безперешкодно перетинає кордон.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Нагадаємо, Alyosha та Тарас Тополя одружилися у 2013 році. У шлюбі у пари народилося троє дітей: сини Роман та Марк, донька Марія.

Тополя в період війни був солдатом ЗСУ. Разом із клавішником Сергієм Вусиком та гітаристом Дмитром Жолудем він працював парамедиком та займався евакуацією поранених. Через 6 місяців служби музикантів вивели у резерв, і бойових завдань вони поки що не виконують.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували