Лайм

Сюрприз для фанатів: в Україні оновили правила Нацвідбору на "Євробачення-2024"

Прийом заявок стартує за лічені дні

Участь України у "Євробаченні-2024" офіційно підтвердило "Суспільне Мовлення". Після перемоги шведської виконавиці Loreen міжнародний конкурс пісні відбудеться у місті Мальме.

Як і раніше представника України на "Євробаченні" обиратимуть на національному відборі, але правила його скоригували. Музичний продюсер конкурсу Дмитро Шуров (Pianoboy) прокоментував нововведення.

Читайте також: Melovin розповів, хто з учасників "Євробачення-2023" нещиро підтримав Україну.

"Днями розпочнеться прийом заявок на участь у Нацвідборі та новий сезон "Євробачення" в Україні. Звертаюся до всіх: включайтеся, ми маємо створити та вибрати наступну пісню, якою буде пишатися наша країна. Пісню, яка підкорить серця всієї Європи та запалить нову зірку в Україні, - заявив Шуров. - Цього року на вас чекає сюрприз - ви зможете самі обрати одного з фіналістів. Попереду багато цікавого".


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Євробачення Україна (@suspilne.eurovision)

Раніше фіналістів нацвідбору на "Євробачення" обирало професійне журі, а глядачі голосували за переможця за допомогою СМС. Тепер один із учасників фіналу, ймовірно, буде обраний за результатами народного голосування.

На цьому нововведення Нацвідбору не закінчаться. Глава української делегації на "Євробаченні" Оксана Скібінська заявила, що глядачі отримають ще більше можливостей приймати ключові рішення у відборі. Більше інформації щодо умов з'явиться протягом тижня, коли розпочнеться прийом заявок від українських артистів.

Читайте також: Переможець "Євробачення-2019" Дункан Лоуренс та його обранець одружилися: фото з весілля пари.

"Євробачення-2024" пройде у Мальме з 7 по 11 травня на стадіоні Malmö Arena. Шведське місто вже втретє приймає конкурс пісні.

У 2023 роц іУкраїну на "Євробаченні" представляв гурт TVORCHI. Електронному дуету вдалося посісти шосте місце з піснею Heart of Steel.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші