Лайм

Неймовірна краса: учасник Kalush Orchestra повінчався з дівчиною в традиційному українському вбранні

Пара обрала унікальні образи

Учасник гурту Kalush Orchestra Віталій Дужик одружився зі своєю дівчиною Євгенією Мазуренко через три місяці після заручин. Сопілкар та співачка вступили у церковний шлюб в українському вбранні. Пара обрала одяг регіонів України, в яких вони народилися: наречений – традиційний образ Волині, наречена – Бориспільщини.

"Ми дуже хотіли вінчатися у традиційному вбранні. У мене - стрій моєї прабабусі - Бориспільщина, у Віталіка - Волинь. Чому саме ці регіони? Тому що це краї, де ми народилися і виросли. Для нас було важливо, щоб кожен із нас був у вбранні свого регіону, що символізувало б об'єднання", - розповіли Віталій та Євгенія в Instagram.

Читайте також: Справжня любов: мережу розчулили кадри весілля українського сапера, який втратив зір на війні.

Фото: instagram.com/vietalduzhyk

Вишиванка, в яку був одягнений Дужик – старовинна, решта речей – відтворені руками сучасних майстрів.

Фото: instagram.com/vietalduzhyk

Мазуренко одягла стрій, як у своєї бабусі на весіллі, та корсетку прабабусі. Спідниця була пошита за старовинним зразком. Весільна сорочка та кролевецький рушник – з батьківщини мами Євгенії, затопленого села Рудяків у Бориспільському районі, яким вже понад 150 років. Весільний вінок дівчина зробила сама.

Фото: instagram.com/vietalduzhyk

"Вінчання – один з обрядів, коли чоловік і жінка створюють свій союз не лише на землі, а й на небі. Будувати сім'ю – це велика відповідальність, яку ми маємо гідно пронести разом", - написала пара під фотографіями з церкви.

Фото: instagram.com/vietalduzhyk

Фото: instagram.com/vietalduzhyk

Фото: instagram.com/vietalduzhyk

Віталій покликав Євгенію заміж на концерті Kalush Orchestra у Польщі, який відбувся 2 червня. 22-річний музикант запросив кохану на сцену і романтично попросив її руки. Тримаючи букет квітів Дужик став на коліно і сказав: "Ти найпрекрасніша і найвеселіша дівчина у світі, з якою я хочу бути все життя. Вийдеш за мене?". Дівчину зворушив красивий жест хлопця і вона сказала "так".

Фото: instagram.com/vietalduzhyk

Учасником Kalush Orchestra Віталій Дужик став у 2021 році як мультиінструменталіст. Він грає на дрімбі, варгані, окарині, фортепіано, дудках, ріжках, а також поєднує гру на сопілці та бітбокс.

У тому ж році Віталій Дужик разом із Євгенією Мазуренко засновував фолк-дует Non-trivial, який із піснею "Лебедонька" отримав три "так" від суддів талант-шоу "Україна має талант".

Фото: instagram.com/vietalduzhyk

Фото: instagram.com/vietalduzhyk

Раніше учасник шоу "Холостячка-2" Свечкоренко показав весільні образи дружини та назвав вартість свята.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита