Лайм

Олексій Суровцев вдруге одружився зі своєю ексдружиною Ксенією: зворушливі кадри весілля

У мережі з'явилися фото, зроблені під час заходу

Український актор Олексій Суворовцев та його обраниця Ксенія одружилися вдруге. Нагадаємо, зійтися знову та піти під вінець пара наважилася після того, як розлучилася кілька років тому.

У Instagram-stories обраниця чоловіка опублікувала фото та відео зі святкування. Так, можна побачити, що пара обрала для особливої події локацію з красивою аркою, що складалася з квітів, та запросила на захід рідних та найближчих друзів.

Читайте також: Ми погуляли: Олексій Суровцев і його дружина розповіли, як зійшлися після розлучення.

Фото: instagram.com/surovtseva.ksss

Фото: instagram.com/surovtseva.ksss

Наречена була у білосніжній пишній сукні, яка мала ефектний виріз у зоні декольте та залишила плечі відкритими. Свій образ Ксенія доповнила ніжним букетом квітів молочного кольору, зібраним на потилиці волоссям та вечірнім макіяжем. Крім того, вбрання мало акцентний виріз унизу, що дозволило жінці продемонструвати стрункі ніжки.

Своєю чергою Суворовцев для весілля обрав чорний піджак, білосніжну сорочку та темні штани. Він доповнив святковий образ масивними сережками та аксесуарами на шиї. Волосся чоловік зібрав у пучок на потилиці, як любить робити це зазвичай.

Фото: instagram.com/surovtseva.ksss

Фото: instagram.com/surovtseva.ksss

Нагадаємо, до розлучення Олексій та його обраниця Ксенія були у шлюбі протягом 12 років. Проте у 2020 році пара раптово оголосила про розрив. Після розставання у актора були стосунки із бодібілдеркою Анною Скворцовою, але у 2021 вони розійшлися. Після того, як почалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну, актор поновив стосунки зі своєю колишньою дружиною.

Пізніше обоє зізналися, що розлука на деякий час допомогла зрозуміти, що вони все ж таки хочуть бути разом, і що готові дати їхньому коханню другий шанс.

Читайте на тему: Більше не разом: колишня дружина Остапчука розійшлася з новим коханим.

Фото: instagram.com/surovtseva.ksss

"У нас була відпустка. Ми погуляли. Хтось більше, хтось менше - неважливо. Ми дали собі таку відпустку від стосунків для того, щоб зрозуміти, що в житті найважливіше, - говорив Олексій в інтерв'ю Аліні Доротюк. - Вона була проїздом у Києві. Ми зустрілися на каву і я зрозумів, що ось вона, та людина, з якою я хочу зустріти старість. Напевно, це і не давало мені поринути у ті стосунки, які у мене були з Ганною. Я не відпускав Ксюшу із голови".

Читайте на нашому сайті: Ми разом тільки рік: Дантес відповів, чи хоче одружитися з Дашею Кацуріною.

Напередодні весілля Суворовцев заявляв, що прагне жити життя за власними правилами: "До весілля три дні! Так, ми одружуємося вдруге! Таке можливо, і нам все одно, хто і що про це думає, хто говорить про "двічі в одну річку" і так далі. Наше життя - наші правила!".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували